IKKE ALLTID I RUTE: Å være togpendler til og fra Oppegård er til tider utfordrende.
Debatt
IKKE ALLTID I RUTE: Å være togpendler til og fra Oppegård er til tider utfordrende. (Foto: Anders Nordheim Dahl)

– Jeg har byttet ut tog med elbil

– Jeg tror dessverre at brukerne av Østfoldbanen er alt for lojale, skriver innsender.

Etter å ha vært tog-pendler fra Kolbotn og Solbråtan siden begynnelsen av 1980-tallet, så har jeg nå gitt opp, og har gått over til EL-bil.

Problemene har vært de samme hele tiden, selv om det tidvis har vært bedre. De siste årene har imidlertid vært så ille, at det ikke er til å leve med.

 Alt for lojale

Jeg tror dessverre at brukerne av Østfoldbanen er alt for lojale, og finner seg i det svært utilfredsstillende tilbudet, uten at det får noen konsekvenser hverken for NSB eller Bane Nord.

Les også: – Jeg betabler, og har krav på et fungerende togtilbud!

For å få saken høyt nok opp på agendaen, så tror jeg derfor det må igangsettes en aksjon, hvor alle brukerne samler seg, og med store bokstaver gir beskjed til  ledelsen i de to selskapene, og politikerne som har ansvar for situasjonen, om at dette finner vi oss ikke i lenger.

Nekte å betale

Jeg er generelt ikke tilhenger av sivil ulydighet, men ser at noen ganger kan det være på sin plass for å få nødvendig oppmerksomhet.

En mulig aksjon kunne derfor være at alle 1 måned nektet å betale månedskort.

Det kunne kanskje være tilstrekkelig å true med det, for å få saken høyt nok opp på agendaen.

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Skiftende vær skaper ujevnheter på underlaget

Bare to uker etter åpningen måtte plastisbanen på Kolbotn repareres og stenges. "Vanskelige værforhold. Vi oppfordrer til ikke å bruke banen. Skiftende vær skaper ujenvheter på underlaget", informerte kommunen mandag morgen. Les hele saken

Nyheter Krafttak mot kreft 2019

Sikret tredjeplass i Follo

Seks videregående skoler i Follo har samlet inn nesten en halv million kroner til kreftsaken. Elevene fra Roald Amundsen videregående skole har fått til imponerede resultat også i år. Les hele saken

Til toppen