IKKE KLAR FOR MEGAHOTELL: Leder av Oppegård SV, Håkon Gulbrandsen (innfelt), ønsker å forhindre at The Wells hotell skal bli så høyt som det planlegges.
Debatt
IKKE KLAR FOR MEGAHOTELL: Leder av Oppegård SV, Håkon Gulbrandsen (innfelt), ønsker å forhindre at The Wells hotell skal bli så høyt som det planlegges. (Foto: Privat/ROGER HAMPTON PHOTOGRAPHY)

– Nei til monster-hotell

– 21-etasjers monster-hotell? Det ønsker i alle fall ikke Oppegård SV, skriver leder Håkon Gulbrandsen i dette leserinnlegget.

21-etasjers monster-hotell? Kampen om hotellplanene til Stein Erik Hagen er ikke over. SV er i mot byggingen av hotellet slik det legges opp til nå.

Vi i Oppegård SV har fremmet forslag i Utvlag for miljø og plan der vi foreslo at hotellet uansett ikke skulle overstige sju etasjer.

Utgangspunktet i kommuneplanen er at bygg ikke skal være høyere enn sju etasjer selv om det kan gjøres unntak. Foreløpig har dette bare fått våre egne stemmer.

Les også: Her kommer bomstasjonene

Jeg har tro på at vi skal få flere av de andre partiene med oss når folk blir
oppmerksom på planene om monsterhotellet.

Saken fortsetter under bildet.

HØYT HOTELL: Slik er illustrasjonene av The Well Resort på Sofiemyr. Foto: Halvorsen & Reine AS

Belastende for nærmiljøet

Hotellet slik det framstår vil være skjemmende og et fremmedelement i nærmiljøet. Økningen av trafikk til og fra stedet vil kunne utgjøre en stor belastning for nærmiljøet.

Les også: Får nye roller i Nordre Follo

The Well gjør mye godt for mange, og har viktige arbeidsplasser, men det betyr ikke at vi skal finne oss i hva som helst. Flere og flere sier nei til monster-hotellet og vil ha et lavere bygg. Saken er ikke endelig avgjort.

Les også: Slik blir det nye hotellet vårt 

The Well har ikke fått byggetillatelse ennå, og SV vil ta opp saken på nytt og foreslo maks sju etasjer.

Vi godtar ikke trafikkork, eksos, og et kjempe-bygg som vil skjære gjennom landskapet.

Sport Kunstgress på Østre Greverud

– Banen er isete og helt ubrukelig til fotball

De siste to ukene er flere fotballtreninger på kunstgressbanen på Østre Greverud blitt avlyst og nå har de første kampene mot andre lag også blitt avlyst. Alt på grunn av at undervarmen ikke virker. Fotballmiljøet er frustrert. Les hele saken

Til toppen