ÅPEN DAG I GJERSJØELVA 2019 Arrangementet Åpent fiske i Gjersjøelva i forbindelse med Eventyrfestivalen har vært en suksess, ifølge det lokale fiskeutvalget.

Eventyrfestivalen

ÅPEN DAG I GJERSJØELVA 2019 Arrangementet Åpent fiske i Gjersjøelva i forbindelse med Eventyrfestivalen har vært en suksess, ifølge det lokale fiskeutvalget. ( Foto: Finn Stenersen)

Suksess med Åpent fiske i Gjersjøelva

"Arrangementet Åpent fiske i Gjersjøelva i forbindelse med Eventyrfestivalen kan vel sies å være en suksess", skriver fungerende leder av det lokale fiskeutvalget, Finn Stenersen.

Det var flott vær og utrolig mange besøkende, både voksne og barn! Det var 40 påmeldte barn i alderen tre til elleve år til fiskekonkurransen. Det ble derfor en stor aktivitet både med rigging av stenger, markpåsetting og hjelp til å fiske.

Medlemmer av Oppegård Jeger- og Fiskeforening (OJFF) stilte med kyndig mannskap. Det ble også stor aktivitet med grilling av pølser og servering av saft og kaffe.

Les også: Inviterer til åpen dag og foreldrefiskekurs

Premier til fiskerne

Det var ikke alle som fikk fisk, men spenningen var det ikke noe å si noe på. Førstepremien gikk til Mikkel Kristiansen (11). Elleveåringen fikk en liten ørret, men den var den største fisken denne dagen. Premien var en fiskestang med snelle.

De to andre premiene gikk til kameratene August Rosenvinge Nygaard (11) og Bjørn Lyder Monstad Høgsnes (11) som fikk noen mindre fisk. De fikk hver sin fiskeveske i premie. Ellers så fikk alle de andre påmeldte fiskerne små premier.

Her kan du se noen bilder fra årets arrangement:

ÅPEN DAG I GJERSJØELVA 2019. ( Foto: Finn Stenersen)
DE TRE VINNERNE: Mikkel Kristiansen (11), August Rosenvinge Nygaard (11) og Bjørn Lyder Monstad Høgsnes (11). ( Foto: Finn Stenersen)
ÅPEN DAG I GJERSJØELVA 2019. ( Foto: Finn Stenersen)
ÅPEN DAG I GJERSJØELVA 2019. ( Foto: Finn Stenersen)
ÅPEN DAG I GJERSJØELVA 2019. ( Foto: Finn Stenersen)
ÅPEN DAG I GJERSJØELVA 2019. ( Foto: Finn Stenersen)

Debatt Kolbotn sentrum

Vi bør ha en revidert områdeplan for Kolbotn sentrum

"Valgomaten til Oppegård Avis viser at Ap har vært et klart støtteparti for Høyre i Oppegård i de viktigste sakene som angår Kolbotn sentrum. De rødgrønne på sin side har samlet markert at de ønsker en forandring i dette", skriver Gunnar Sveen i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen