UTFORDRER TIL DEBATT: SV og Synnøve Kronen Snyen  utfordrer høyre til debatt rundt boligbyggingen i kommunen.
Debatt
UTFORDRER TIL DEBATT: SV og Synnøve Kronen Snyen utfordrer høyre til debatt rundt boligbyggingen i kommunen. (Foto: Synnøve Sundby Fallmyr)

SV utfordrer Høyre til debatt om sosial boligpolitikk: Hvordan og hvor skal folk bo i Nordre Follo?

SV utfordrer Nordre Follo Høyre til debatt om sosial boligbygging onsdag 17. oktober klokken 19.00 i kommunestyresalen i Oppegård.

Hvordan skal vi få mangfoldige bomiljøer? Hvordan skal unge få råd til å etablere seg i Nordre Follo? Hvor mye skal det egentlig bygges, og i så fall hvor? Hva med grønne lunger og hundremeterskoger? Dette vil være tema når SV utfordrer Nordre Follo Høyre til debatt om sosial boligbygging onsdag 17. oktober klokken 19.00 i kommunestyresalen i Oppegård.

Det pågår allerede en het debatt om boligpolitikk i kommunen. Gunnar Sveen i 1410 Gamlebyen spør i Oppegård avis om det er et kommunalt knefall for markedskreftene i Oppegård, fordi det ikke er noen barnefamilier i sitt boligsameie på Kolbotn. Jeg har tidligere vært ute i Oppegård avis sagt at politikere må gjøre noe med de sinnsyke boligprisene på Kolbotn og være tøffere i møte med utbyggere for at unge og barnefamilier skal ha mulighet til å flytte til kommunen.

SV har foreslått at kommunen bør vurdere å bygge etter borettslagsmodellen og at noen nye leiligheter skal reserveres for førstegangsetablerere. Jeg ønsker meg et Nordre Follo der unge, som meg selv, skal ha mulighet til å kjøpe sin første bolig. Samtidig vil jeg ha gode grøntområder og lyse boliger av høy kvalitet. Er det i det hele tatt mulig å få til?

Vi vet at det er mange i Oppegård som er engasjert i boligpolitikk og utbygging i kommunen. SV ønsker innspill fra innbyggerne i fremtidige Nordre Follo for hva slags boligpolitikk som bør føres i den nye kommunen. Derfor inviterer vi alle til åpent møte og debatt!

Sport Kunstgress på Østre Greverud

– Banen er isete og helt ubrukelig til fotball

De siste to ukene er flere fotballtreninger på kunstgressbanen på Østre Greverud blitt avlyst og nå har de første kampene mot andre lag også blitt avlyst. Alt på grunn av at undervarmen ikke virker. Fotballmiljøet er frustrert. Les hele saken

Til toppen