BIDRAR TIL DEBATT: Oddbjørn Skredderberget fra Kolbotn debutterer med et ironisk debattinnlegg på oavis.no.
Debatt
BIDRAR TIL DEBATT: Oddbjørn Skredderberget fra Kolbotn debutterer med et ironisk debattinnlegg på oavis.no. (Bilde: Yana Stubberudlien)

– Urettferdig kritikk av våre politikere!

Det er vel få yrker der man er utsatt for mer kritikk enn politikere – så også våre lokale politikere, skriver Oddbjørn Skredderberget fra Kolbotn i sitt ironiske debattinnlegg.

Før ferien skrev Oppegård Avis om feilkobling av kloakkavløpet i Kolben. Feilen har vært der siden Kolben ble bygget.

Dette kunne jo ikke politikerne vite. Og den stakkars rådmannen må ha blitt så fortvilet at han glemte å orientere dem. Honnør til politikerne som lar dette passere uten ytterligere konsekvenser.

Honnør til politikerne som lar dette passere uten ytterligere konsekvenser.

Oddbjørn Skredderberget

Voldsomme overskridelser med ingen konsekvenser

Tidligere har vi hatt voldsomme overskridelser både når Ingiertunnelen og skateparken Pyramiden ble bygget. Dette fikk heller ingen konsekvenser, for alle rutiner var fulgt.

Jeg synes det er veldig betryggende med lokalpolitiker som lener seg på «rutiner», selv om budsjettet sprekker mange ganger.

Oddbjørn Skredderberget

Les også: Alle sjefene beholder jobben

Forgubbing i sentrum

Det har vært mye kritikk i forbindelse med utbyggingen i Kolbotn sentrum. Er det ikke bare helt naturlig da, at sentrum er forbeholdt eldre og/eller barnløse familier? Vi må da være stolte over tilnavnet «Gamlebyen»?

Politikerne kunne jo ikke vite på forhånd at private aktører «tok seg til rette» slik at Oppegård kommune måtte ansette en egen kontrollør for å følge opp. Honnør nok en gang til politikerne for at private utbyggere får fritt spillerom.

Les også: Han tegner fremtidens Kolbotn

Fra perle til yndet sted for aktivitet som vi ikke vil ha

UKENS DEBATTINNLEGG: Oddbjørn Skredderberget fra Kolbotn har arbeidserfaring som siviløkonom fra NHH, de siste 25 årene jobbet han som rådgiver innen fusjoner og oppkjøp av virksomheter, og før det hadde han flere ledende stillinger i norsk næringsliv. Denne uken debutterer han med et ironisk debattinnlegg i Oppegård Avis. Foto: Privat

Alle betrakter Kolbotnvannet som en perle i Kolbotn sentrum. Men det er jo ingen menneskerett at alle skal se vannet. Det sørger kommunens administrasjon for ved at det gror igjen rundt vannet.

Dermed et yndet sted for aktivitet som vi ikke vil ha i vårt nærområde. Men politikerne har selvfølgelig så mange andre og viktigere plikter å ta seg av, så hvorfor skulle de bry seg med å følge opp slike bagateller.

Det er snart kommunevalg, men jeg håper det ikke blir særlig til valgkamp. Det beste er om alt fortsetter som før. At vi velgere holder oss til vår «rutine» i stemmegivningen akkurat som politikerne våre holder seg til sine «rutiner». Det går seg nok til, skal vi se. Og skulle noen av politikerne ikke få fornyet tillit, vil de jo få mer fritid. Til for eksempel rekreasjon ved, og i, Kolbotnvannet.

Les også: 1410 «Gamlebyen»

Nyheter Protestaksjon mot fjerning av busslommer

– Forventer at galskapen i Sønsterudveien stopper så snart som mulig

Nå har Eirik Storjordet (71) fra Kolbotn levert inn en bunke med over 600 underskrifter fra innbyggerne som ønsker å stoppe fjerning av busslommene i Sønsterudveien og Kongeveien. Både kommuneledelsen, fylkesordføreren og samferdselsministeren er nå informert om protestaksjonen i Oppegård. Les hele saken

Nyheter Rådmannens budsjettforslag

– Hva skal kirken bruke alle disse millionene til?

Oppegård Avis har fått flere henvendelser fra lesere etter saken om rådmannens forslag om kutt innen kultur, samtidig som det foreslås å bevilge rundt 100 millioner kroner til kirken i planperioden 2020-2023. Det viser seg at mesteparten av det kommunale tilskuddet til kirken er til å dekke lønnsutgifter. Les hele saken

Til toppen