VELTET: Det burde være mulig for et så stort og mektig firma å sørge for å holde det ryddig rundt seg, skriver Janne Gry Lunde i dette innlegget.
Debatt
VELTET: Det burde være mulig for et så stort og mektig firma å sørge for å holde det ryddig rundt seg, skriver Janne Gry Lunde i dette innlegget. (Foto: Privat)

Utbygger tar seg store friheter

JM Norge og deres entreprenører gjør akkurat som de vil - og får lov til det uten konsekvenser

Ja - vi må  akseptere utbygging.

Ja - selvsagt vil det medføre støy og ulemper

Ja - da er det flott at utbygger på informasjonsmøte sier de skal ta så mye hensyn som mulig.

MEN NEI - det var dessverre bare noe de sa - og ikke noe vi ser i praksis.

Å begynne arbeidet før kl.7 - jada de sluttet med det - da noen sa fra

Å skru av lyskasterne om natten slik at vi som bor her ikke har flomlys i stua - jada - de sluttet med det da vi sa fra for etter noen ganger

Å sende melding ved spesielt støyende arbeider - jada - men det kommer varsel for noen måneder av gangen - så det skaper forhåpninger om at det snart skal slutte (og slik at vi ikke klager?)

Å knuse stein på området «av miljømessige hensyn»  - med kommunens velsignelse.... Støy er også forurensning. Bare sjekk alt fagstoffet om dette.

Å sikre området - men samtidig  la trær falle over sperringene og da også over merket tursti som for flere har vært det naturlige valget på vei til toget med praktisk tunnel under Tverrveien i enden.

Slaget om støyen er tapt og en sommer med lukkede vinduer og dører har vi hatt. MEN det burde da i hvert fall være mulig å sørge for at turstien langs lille Kolbotnvann er åpen? Viljen er der - MEN det ser ikke ut til at lysten og evnen er på plass. Det burde være mulig for et så stort og mektig firma å sørge for å holde det ryddig rundt seg.

Som beboer i nærområdet er man maktesløs. Telefoner, mailer osv til utbygger og kommune har vist seg resultatløst. Hva mener DU om dette? For neste gang er det kanskje din tur til å få dette utenfor stuevinduet ditt, på turstiene du gjerne skulle brukt osv.

Og JM Norge - se å få sikkerheten på plass og få ryddet den merkede stien slik at vi kan bruke den igjen!

Nyheter Politiets nasjonale beredskapssenter

Mangler penger til døgnbemanning

Til tross for at det nye beredskapssenteret er bygget innenfor gitte tids- og kostnadsrammer, vil det ikke klare å levere på innholdet som er nødvendig for å sikre den lovede terrorberedskapen 24 timer i døgnet. Les hele saken

Nyheter Tvillingbyene Ski og Kolbotn

– Nordre Follo skal være like bra enten du bor i nord eller syd, øst eller vest

For en uke siden skrev Anne Elisabeth Henriksen (66) fra Kolbotn et innlegg om gjengrodd Kolbotn torg og velstelt Ski torg, og ba ordføreren og varaordføreren om å svare på innlegget. Her kan du lese svaret. Les hele saken

Til toppen