Det gikk ille bra mot døm guttæne fra Fredrikstad, se!

Årsbeste fra Oppegård-herrene i årets siste kamp. Gjestene fra plankebyen fikk seg en kjempeoverraskelse i ØGI!

Oppegård-Gamle Fredrikstad/Lervik 29-25: Gjestene fra Fredrikstad overkjørte Oppegård i sist oppgjør mellom de to fjerdedivisjons herrelagene, og det var nok ventet at det skulle bli slik også i helgens oppgjør i Østre Greverud Idrettshall.

Men slik ble det ikke. Et heltent Oppegård ga alt fra fløyten ble blåst for første gang til sluttsignalet lød i hjemmehallen. Guttene våre ga alt i årets siste match, og gjorde sin beste kamp i år, uten tvil.

Både forsvarsspillet og angrepsspillet satt knirkefritt, og det ble også godt tettet bakover av keeper Jørgen Hylbak som tok "alt" denne kvelden.

På det meste i andre omgang, lå Oppegård-herrene elleve mål foran Fredrikstad, til gjestenes store frustrasjon. 

Tidvis lekte Oppegård katt og mus med de hvite og røde, og vant til slutt velfortjent med fire mål. To hyggelige poeng var sikret i årets siste match. Det smaker alltid!

Serien er over

Årets serie er over, og Oppegård-herrene har berget plassen i fjerdedivisjon, riktignok på nest sisteplass med åtte poeng. Dette er likevel nok til fortsatt fjerdedivisjonsspill neste år. 

VANT OVERRASKENDE OG MYE: Mange, inkludert gjestelaget, hadde nok trodd dette skulle bli overkjøring, men Oppgeård-herrene kriget seg til en velfortjent seier i ØGI:.
VANT OVERRASKENDE OG MYE: Mange, inkludert gjestelaget, hadde nok trodd dette skulle bli overkjøring, men Oppgeård-herrene kriget seg til en velfortjent seier i ØGI:. Foto: Anders Nordheim Dahl

Alt i alt har Oppegård hatt en svært god sesong med et godt målsnitt per kamp. Neste sesong gjelder det å tette enda mer bakover, så vil nok herrene bli å finne enda høyere på tabellen neste år!

Les også: Ikke en god dag for Oppegård 2-damene

Ski IL og Vålerenga 2 rykker opp fra divisjonen i år, mens Langhus har strøket sitt lag i år, og dermed rykker ingen andre lag ned. 

Bli med på laget

Alt i alt en sesong som herrene skal være fornøyde med. Nå skal det planlegges foran neste sesong. Det trengs flere spillere til neste sesong, og dersom du har lyst til å bli med på laget, kan du allerede nå ta kontakt med lagleder Jørgen Gjertsen ved å klikke her

Det er behov for alle typer spillere, og enten du er fersk i faget eller har spilt håndball tidligere og har lyst til å være med på et lag med høy sosial faktor og stort vinnerinstinkt, er det bare å ta kontakt!

PS!Se video fra helgens festkamp i videovinduet øverst i saken!

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen