Dundret til mot slutten

Kolbotns femtedivisjonsdamer tok to poeng på hjemmebane.

Kolbotn 2-Stabæk 4 31-27: Det var en jevn og god match i Sofiemyrhallen i går da Kolbotns rekruttlag fikk besøk av Stabæk 4. 

OVERBEVISTE: Etter en jevn kamp, stakk Kolbotn 2 fortjent av med seieren i gårsdagens match i Sofiemyrhallen.
OVERBEVISTE: Etter en jevn kamp, stakk Kolbotn 2 fortjent av med seieren i gårsdagens match i Sofiemyrhallen. Foto: Anders Nordheim Dahl

De to lagene fulgte hverandre godt, og det var en spennende og jevn kamp helt frem til sluttminuttene. Da dro godstoget fra Kolbotn til, og leverte varene av full kvalitet. 

Gjestene hadde ikke sjanse til å følge med på notene de siste minuttene, og to poeng gikk til hjemmelaget, og det var velfortjent!

Med dette ligger jentene våre nå på andreplass på tabellen etter syv matcher med åtte poeng, som er like med serieleder Oslostudentenes IK3. De har riktignok tre færre spilte kamper, men dette er lovende for årets sesong!

Neste match for Kolbotn 2 er borte mot Langhus søndag den 20. november, før det igjen er klart for hjemmekamp mot Bogstadkameratene lørdag den 3. desember klokken 15.00.

PS! Klikk play i videovinduet øverst i saken for å se høydepunkter fra gårsdagens kamp!

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen