STARTER ROCKEVÅREN: Bjarte Tjøstheim Experience er klare for å åpne årets rockeparade i regi av den lokale rockeklubben i Kolben.
Kultur
STARTER ROCKEVÅREN: Bjarte Tjøstheim Experience er klare for å åpne årets rockeparade i regi av den lokale rockeklubben i Kolben. (Bilde: Pressebilde)

En rocka vår i vente

Oppegaard Rock Club har en rimelig saftig vårmeny, og starter det hele med ekte radiorock, før det blir både gitarguder og tributes!

Bjarte Tjøstheim Experience, kritikerroste Jack Stillwater, Led Zeppelin-tribute, samt en storslått hyllest av artistene som døde av kreft i fjor!

Oppegaard Rock Club leverer virkelig varene denne våren!

I tillegg samarbeider kommunens hardtarbeidende rockeklubb med Kolben i forbindelse med Amund Maarud og Jace Everett-konserten i mars.

Rocka radiomann

Først ut er Bjarte Tjøstheim Experience. Lørdag 4. februar tar Radioresepsjonens krumtapp og TV-aktuelle stjerne med seg sitt eget rockeband til Backstage Rock Pub i Kolbens sal 4.

– Her kan vi forvente en solid dose Jimi Hendrix-materiale, drevet frem av den populære rogalendingen bak trommene. Med seg i bandet har han en av Kolbotns beste og mest allsidige gitarister, Johan Os Stave.

PS! Saken fortsetter under videoen. Her kan du se Bjarte Thøstheim Experience live!

Klikk play for å se video

Rockesirkus

Nøyaktig én måned senere inntar Wicked Rock Circus kulturhusets storstue. I samarbeid med ORC og anført av klubbens formann Morten Skaug, vil de hylle artister som måtte gi tapt for kreft i 2016, opplyser Dag-Magnus Samuelsen i ORC.

– Og det var som kjent en god del. Denne gjengen skapte høy stemning første gang de dro i gang sirkuset høsten 2014, og vi kan forvente det samme trøkket 4. mars! Inntektene går også denne gangen til kreftsaken, sier han. 

Americana og gitargud!

Lørdag 11. mars står det kritikerroste americana-bandet Jack Stillwater på scenen i Sal 4 i Kolben. Både bassist og gitarist er fra Follo. Bandet utga i fjor den ambisiøse «The Farmer Trilogy», en utgivelse de høstet strålende kritikker for.

KOMMER OGSÅ: Amund Maarud er en opplevelse med strenger!
KOMMER OGSÅ: Amund Maarud er en opplevelse med strenger! Foto: Kai Hansen

Torsdag 20. april samarbeider Oppegaard Rock Club med Kolben når Amund Maarud tar med seg ingen ringere enn Jace Everett til Kolbotns kulturelle episenter.

Om ikke navnet til sistnevnte sier deg noe, så vil du sannsynligvis kjenne igjen megahiten hans «I wanna do bad things with you» fra TV-serien True Blood.

Amund Maarud er intet ubeskrevet blad. Sist denne eminente rockeren gjestet Kolben var i fjor høst, da som gitarist i bandet til Stein Torleif Bjella.

PS! Saken fortsetter under videoen, hvor du kan se Amund Maarud live!

Klikk play for å se video!

Klart for ny tribute

Rockeklubben avrunder vårsesongen med en høylytt og energisk Led Zeppelin-tribute med bandet Gentle Groove.

KLARE FOR Å ROCKE: Gentle Groove kommer til Kolben i regi av ORC.
KLARE FOR Å ROCKE: Gentle Groove kommer til Kolben i regi av ORC.

Lørdag 22. april gjør bandet, som regnes som en av Europas beste Led Zeppelin-tolkere, sin andre konsert på Backstage Rock Pub.

Taket løftet seg sist de var på besøk for to og et halvt år siden, en konsert det fortsatt går gjetord om blant dem som fikk den med seg.

Dermed er det bare å glede seg, og bestille billetter til alle arrangementer via kolben.no!

PS! I videoen under kan du forøvrig se Gentle Groove live!

Klikk play for å se video!
Til toppen