Endelig! Nå er garderobene her!

Ventetiden er over. Se brakkene bli heist på plass. Nå skal det pusses opp før de kan tas i bruk.

Kunstgressbanen på Sofiemyr har stått uten et garderobe- og toalettanlegg siden den åpnet. Nå, 16 år etter at banen sto ferdig, er det endelig slutt på toalettbesøk i skogen.

En gledens dag

Tidlig i ettermiddag kom brakkene, gitt av Ramirent, til området mellom bommen ved grusbanen og kunstgressbanen. Møysommelig ble brakkene lastet ned fra lastebilen og satt ned på fundamentet. 

Endelig kan både tilreisende og lokale fotballspillere både få seg et omkledningsrom, samt mulighet til å gå på toalettet innendørs.

– Dette har vi ventet på helt siden banen åpnet. Det er en skikkelig glad-dag, sier Håkon Bekkestad i KIL.

Sammen med daglig leder i idretttslaget, Harald Vaadal, kunne han konstatere at ventetiden endelig var over. 

– Det er viktig at idrettslaget har et anlegg å tilby både egne og gjestende lag som skal spille fotball, men samtidig er det viktig å påpeke at dette brakkeanlegget kommer til å stå og være i bruk inntil byggingen av en fremtidig idrettshall kommer i gang. Det viktigste nå er at vi nå endelig får på plass et anlegg hvor folk kan dusje, gå på do og skifte, sier Vaadal.

Skal pusses opp

Det nye garderobeanlegget skal nå få seg en oppussing, og vil stå klare for bruk om kort tid. 

Deretter vil det være åpent når det er treninger på området og også ved behov. 

Nyheter Tvillingbyene Ski og Kolbotn

– Nordre Follo skal være like bra enten du bor i nord eller syd, øst eller vest

For en uke siden skrev Anne Elisabeth Henriksen (66) fra Kolbotn et innlegg om gjengrodd Kolbotn torg og velstelt Ski torg, og ba ordføreren og varaordføreren om å svare på innlegget. Her kan du lese svaret. Les hele saken

Til toppen