Engangskoret er klare til å skape trøkk i kirken med svensk stjerneartist!

Fredag den 31. mars er det klart for en godbit du ikke vil gå glipp av under Oppegård kirkemusikkfestvial. Se og hør Engangskoret øve foran storkonserten i Sofiemyr kirke.

Fredag den 31. mars er det klart for en knallkonsert i Sofiemyr kirke, når Samuel Ljungblahd, OPUS og Engangskoret står på scenen klokken 19.30 og utover. 

Konsert med trøkk

Det blir garantert en konsert med trøkk! Ljungblahd  skal synge gospel sammen med de to korene under festivalen, og denne uken startet den siste oppkjøringen foran konserten.

Det er store forventninger foran opptredenen.

Den svenske gjesteartisten blir av mange kalt "Skandinavias soulkonge", et tilnavn han blant annet levde opp til i Slottskyrkan i Stockholm i juni 2015, da han sang i bryllupet til prins Carl Philip og Prinsesse Sofia. 

PS! Saken fortsetter under bildet! Se video fra korets øvelser foran konserten i videovinduet øverst i saken.

PÅ ØVELSE: Denne uken startet oppladningen til konserten den 31. mars.
PÅ ØVELSE: Denne uken startet oppladningen til konserten den 31. mars. Bilde: Jan Erik Range

Stort kor

Når det gjelder Engangskoret, så startet dette opp som et prosjektkor for en spesiell anledning. Så fant deltagerne ut at dette var gøy, og det har etterhvert blitt over 20 opptredener. 

Les også: Stor spennvidde under årets Oppegård kirkemusikkfestival

Korets mål har alltid vært å ha en sosial og musikalsk happening, og hvor kaffepause er viktig. Likevel står sanggleden og det musikalske fokuset i sentrum. 

Slik blir det nok garantert under konserten under Oppegård kirkemusikkfestival også!

– Det blir 100 sangere som skal stå her og synge sammen med Ljungblahd. Det blir også et stort band på åtte musikere og med blåserrekke, forteller Katrine Flaa i Engangskoret. 

Dermed er det bare å glede seg, og ut fra hva du ser i videoen øverst i saken, er det ingen tvil om at her er det bare å glede seg!

PS! Det skjer vanvittig mye under årets festival! Les mer om festivalen ved å trykke her

MED PÅ NOTENE: Gleden av å synge og fellesskap i koret.
MED PÅ NOTENE: Gleden av å synge og fellesskap i koret. Bilde: Jan Erik Range

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen