KOSTE SEG: Hermine Sæther, Selma Bakken, Mia Tuft Andersen, Guro Møller og Andrea Møller var på Lennart Johannson Trophy i Stockholm.
Sport
KOSTE SEG: Hermine Sæther, Selma Bakken, Mia Tuft Andersen, Guro Møller og Andrea Møller var på Lennart Johannson Trophy i Stockholm. (Bilde: kolbotnkvinnefotball.no)

Fem Kolbotn-jenter på internasjonal kretslagsturnering

Kolbotns lovende 2003 årgang har i helgen vært representert med hele 5 jenter i en internasjonal kretslagsturnering i Stockholm. Det har de gjort med bravur!

Lennart Johannson Trophy i Stockholm er et årlig høydepunkt for Oslos kretslag i 14-årsklassen for jenter. Turneringen har deltakelse fra internasjonale toppklubber som Paris St. Garmain, Barcelona, Espanyol og Juventus i tillegg de beste lagene i Norden.

Lokale jenter

Hermine Sæther, Selma Bakken, Mia Tuft Andersen, Guro Møller og Andrea Møller var med i Oslos 18-manns tropp i helgen, og markerte seg meget positivt. Hermine er kretslagets kaptein og har sammen med Selma dannet et solid stopperpar turneringen gjennom, melder kolbotnkvinnefotball.no

Kun 2 baklengs på 5 matcher er imponerende og keeper Andrea skal også ha sin del av æren for dette.

Les også: Les mer om saken på kolbotnkvinnefotball.no!

Guro og Mia har stort sett hatt hver sin kantrolle og utgjort en konstant trussel fremover på banen, og mange av Europas mest lovende backer er nok fortsatt litt småsvimle etter å ha brynt seg på Kolbotns små dribledronninger.

Oslo endte på 3.plass i turneringen etter 4 seire og ett tap.

Debatt Vann og avløp

Vann til besvær

"Vi ber ordfører Thomas Sjøvold om å opplyse innbyggerne om hvor mye det vil koste å oppgradere VA-nettet i Oppegård til det samme nivået som i Ski? Han kan gjøre det enkelt ved å omregne det til antall svømmehaller", skriver Gunnar Sveen fra Kolbotn på vegne av bevegelsen OppegårdsVenner. Les hele saken

Nyheter Algeoppblomstring i Gjersjøen

Skal sjekke om drikkevannet vårt er trygt

Endelig svar på om det er cyanobakterier i Gjersjøen og hvilken type cyanobakterier det er vil først foreligge i midten av uken. "Ved tydelig vannblomst eller påviste algetoksiner må det nedlegges forbud mot bruk av vannet som drikkevann, til matlaging og til bading", ifølge Folkehelseinstituttet. Les hele saken

Til toppen