LITT AV EN GJENG: Her ser du Kolbotn-bryterne som var i aksjon på Lørenskog sammen med brytelegende Ine Barlie.
Sport
LITT AV EN GJENG: Her ser du Kolbotn-bryterne som var i aksjon på Lørenskog sammen med brytelegende Ine Barlie. (Bilde: Privat)

Flott innsats på Lørenskog

Kolbotn stilte med en fin gjeng brytere på Lørenskogcup, som er et fint stevne for bryteskole og nybegynnere som har vært flittige til å trene siden august.

Syv unge brytere og seks i aldersbestemt klasse viste sine ferdigheter på brytematta, og fire av klubbens dommere passet på at kampene ble gjennomført riktig.

I bryteskole piker, deltok Liv Sandvik Kleppestø i 30 kg klassen, og hun brøt to gode kamper. Kaisa Myhren-Jacobsen brøt i 33 kg og fikk også to kamper. I bryteskole gutt ble det fem kamper på Knut Liam Fevang (25 kg), Isak Knudsen (27 kg) og Brage Solengen (28 kg). Anders Vogt brøt i nybegynner gutt 45 kg, om møtte to motstandere. William Valen Pettersen hadde tre kamper i Knøtter (27kg). Når kampene var over, ble det medalje til alle.

Sterk innsats

I G12 deltok tre brytere fra Kolbotn. Marin Aak (30kg), tapte sin første kamp men kom sterkt tilbake i neste kamp og ble nummer to. I Anzor Musaev (33 kg) klasse var det åtte deltakere. Han vinner greit sine første to kamper, den tredje kampen vinner han på fall og møter Mario Mariut fra National i finalen som han taper på poeng. Det blir en fin andreplass på Anzor.

I klassen til Aneas Kjelland-Hysvær (45 kg) er det seks deltakere, Aneas leder sin første kamp men lander i en fallsituasjon, deretter blir det et tap og en seier til Aneas og en femteplass.

Sto på

I P12 bryter Hedda Ophaug (41 kg). Her har det fem jenter fra hele landet. Tidligere klubbvenninne Ronja Kjelland-Olsen blir vanskeligste motstander, Hedda har flest poeng når tiden er over. De andre motstanderen legger Hedda på fall, og bli vinner sin klasse.

I P15 hadde Vilde Ladstein bare en motstander i sin klasse (62 kg), denne kampen vinner hun. Inger-Lise Frantzen blir nummer tre i sin klasse etter to tap.

Takk til trenere som stilte opp for bryterne, og dommere Naser Fattahi, Rasaul Abdulbaki, Daniel Fischer og Sebastian Aak som gjorde en god innsats.

Til toppen