For en herlig konsert!

Gikk du glipp av Tryllefioliner i helgen? Her får du en ny sjanse til å få med deg klassiske perler!

Gode, klassiske konsertopplevelser har vi dessverre alt for få av i Oppegård, og hadde det vært opp til oss, hadde vi sett dette mye oftere!

Lørdag den 3. september inviterte fiolinistene Dominika Rosiek og Khac-Uyen til en konsertopplevelse som virkelig ga mersmak i biblioteksgalleriet i Kolben.

SAMSPILTE: Dominika Rosiek og Khac-Uyen leverte virkelig varene under helgens konsert i biblioteksgalleriet i Kolben.
SAMSPILTE: Dominika Rosiek og Khac-Uyen leverte virkelig varene under helgens konsert i biblioteksgalleriet i Kolben. Foto: Anders Nordheim Dahl

Nydelig

Dominika Rosiek er fra Polen og Khac-Uyen er fra Sofiemyr, begge jobber og bor fast i London, men tok seg tid i en travel hverdag til å dele musikk-gleden sin med oss denne helgen. 

Blant lokale kunstverk fra lokalkunstnerne Anders Bodahl og Gunn Kjensli, tryllet de to musikerne frem fantastiske toner på sine tryllefioliner fra blant annet Mozart, Bach, Bartok, Mazas, Pleyels og andre.

De to musikerne (og ekteparet) hadde et utrolig samspill, og kommunikasjonen mellom de to musikerne førte til en klassisk opplevelse av de sjeldne her i Oppegård.

Vi håper på et snarlig gjensyn med musikerne, og gir deg her to smakebiter fra den fantastiske konserten! Klikk play i videovinduet øverst i saken!

Dette vil vi gjerne oppleve igjen, gjerne i en enda større sal!

Nyheter Oljeutslipp til Tussetjern

Avdekket nye typer olje i Tussetjern – Fraråder fortsatt bading

Det er fortsatt olje i Tussetjern og det er synlig oljefilm på vannet ved strandsoner etter lekkasje av hydraulikkolje for over en måned siden. Forrige uke ble det også avdekket nye typer olje som tyder på oljeforurensning fra vakuumpumper og kompost. Les hele saken

Til toppen