For en herlig konsert!

Kulturskolens tradisjonelle barnekonsert i Kolben var en smak av honning!

– Det blir desidert vårens vakreste eventyr på Kolbotn, sa rektor ved Oppegård kulturskole, Rune Molvær, rett før de 130 barna fra alle barnekorene i kommunen åpnet arrangementet med låten "Fargesprang". Etter dette gikk det i ett.

Sammen med kulturskolens sang- og instrumentalelever sørget de for en flott sommerstemning i Kolben. Nok en gang ble det en fullsatt sal med mange spente foreldre, besteforeldre, søsken og de andre publikummerne som fikk en times underholdning.

Les også: Kulturskolen har et fabelaktig sommertilbud!

Du kan se bilder fra konserten i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 1. juni, og se glimt fra konserten i videovinduet øverst i saken!

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Skiftende vær skaper ujevnheter på underlaget

Bare to uker etter åpningen måtte plastisbanen på Kolbotn repareres og stenges. "Vanskelige værforhold. Vi oppfordrer til ikke å bruke banen. Skiftende vær skaper ujenvheter på underlaget", informerte kommunen mandag morgen. Les hele saken

Nyheter Krafttak mot kreft 2019

Sikret tredjeplass i Follo

Seks videregående skoler i Follo har samlet inn nesten en halv million kroner til kreftsaken. Elevene fra Roald Amundsen videregående skole har fått til imponerede resultat også i år. Les hele saken

Til toppen