NISSETUR I SKOGEN: Skiforeningen Sørmarkas førjulstur i skogen ble en knallsuksess! Her kan du se bilder fra førjulskkosen!
Kultur
NISSETUR I SKOGEN: Skiforeningen Sørmarkas førjulstur i skogen ble en knallsuksess! Her kan du se bilder fra førjulskkosen! (Bilde: Skiforeningen Sørmarka)

Førjulskos i skogen

Knallstemning under Skiforeningen Sørmarkas førjulstur i skogen.

Hvert år arrangerer Skiforeningen Sørmarka en førjulstur i skogen, hvor det er ekte julestemning i Guds frie natur som står på menyen!

Turen starter fra parkeringsplassen på Østre Greverud gård, og så går turen inn i skogen til bål, stemning, grilling og små overraskelser.

Rundt 500 personer som fulgte stien som var opplyst med fakler inn til møtesplassen. Det ble en magisk stemning når det ble mørkt, med folk som grillet rundt bålene, barn som lekte i skogen med lommelykter, nissene som tok i mot gaveønsker som barna kunne henge opp på juletreet.

– Så alt i alt, syntes vi det ble et vellykket arrangement, og tror alle sammen som var der koste seg, sier Svein Holm i arrangementskomitéen til oavis.no

Skiforeningen Sørmarka har delt noen bilder med oss fra årets førjulstur. Se dem i bildekarusellen øverst i saken!

PS! Oppegård Avis oppfordrer samtidig våre lesere til å tegne et medlemsskap i Skiforeningen Sørmarka, og støtte både denne turen og ikke minst det flotte arbeidet de gjør med skiløypene våre hvert år!

Nyheter Leirskole i Oppegård

Jubler for gratis leirskole

Fra 1. august 2019 er det nå blitt lovfestet at alle elever i Norge har rett til gratis leirskole. Det betyr at alle skolene, inkludert skolene i Oppegård kommune, ikke skal ha innbetalinger eller gaver til leirskole fra foreldrene allerede fra denne høsten. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

The Return of the Skolebibliotekar?

"I valgtabellen i ukens Oppegård avis viser det seg å være et tydelig flertall for bemannede skolebibliotek. Det gjør meg hoppende glad!" skriver Hans Martin Enger, bibliotekar på Oppegård bibliotek og første kandidat for Nordre Follo MDG, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen