STORKOSTE SEG PÅ CUP: Oppegårds G03 var på Ekebergsletta for første gang. Det ga mersmak!
Sport
STORKOSTE SEG PÅ CUP: Oppegårds G03 var på Ekebergsletta for første gang. Det ga mersmak! (Bilde: Privat)

Første år på Norway Cup

Oppegård gutter 2003 deltok i Norway Cup for første gang.

Litt smånervøse var guttene, trenere og foreldre. Laget stilte med hele 17 spillere, i en årsklasse med nier fotball og for første gang store ellever-mål.

Mange gode resultater

Søndagens kamp mot Bergsøy gikk meget bra. Seier 12-2. På mandag kunne gutta kvalifisere seg til A-sluttspill med seier mot Fana. Det gikk også bra, og Oppegård vant hele 8-2.

Med det var første mål nådd, det gjeve A-sluttspillet. Tirsdagens kamp mot Kjelsås tapte guttene 2-8, og det var klart for 1/32-dels finale, og alle var topp motiverte før start i kampen mot den gamle storklubben Lyn. Kampen ender med solide 3-0.

I 1/16-delsfinalen var Randesund fra Kristiansand motstander. Oppegård lå under 0-1 til pause. Etter pause trykke gutta på og har flere meget gode forsøk, blant annet et skudd i undersiden av tverrliggeren. Dessverre var ikke marginene på de gule krigerne sin side, og kampen ender med et litt surt 0-1 tap.

Godt fornøyd

Uansett så var guttene fornøyd med å komme så langt i en gruppe med 140 lag, og de tok tapet som menn. Nå ser de frem til neste helgs overnattings cup, neste runde i OBOS cup, samt treninger og seriekamper.

Nyheter Sofiemyrveien 10

Store planer for Sofiemyrveien 10

Sofiemyrveien 10 kan bli utviklet til en moderne handelspark med blant annet salg av møbler, hvitevarer, trelast og større byggevarer, men også tilbud som for eksempel treningssenter, fysioterapi, kiropraktor og legesenter. Les hele saken

Til toppen