GIKK TIL TOPPS: Kolbotn G16 hadde all grunn til å strekke hendene i været og juble etter seier i VIFs ungdomscup,
Sport
GIKK TIL TOPPS: Kolbotn G16 hadde all grunn til å strekke hendene i været og juble etter seier i VIFs ungdomscup, (Bilde: Privat)

G16 helt til topps i VIFs ungdomscup

Super prestasjon fra Kolbotn-laget.

Kolbotn G16 viste god form i helgen. Etter 4-1 mot Nesøya i kvartfinalen og 2-0 mot KFUM i semifinalen slo de til med flotte 4-2 og seier i finalen mot Bøler.

Som trener Thomas Martinsen oppsummerte så er det måten vi vinner på som er det beste av alt.

Vi er best i samtlige fem kamper, vi tør å stå høyt og vi tvinger motstanderne til å slå langt – og de ballene vinner stort sett vi.

Bunnsolide

Defensivt er vi bunnsolide og treneren er imponert over hvor hardt guttene jobber hjem og etter balltap. Det var mange slitne ben i finalen men vi vil mest og vinner fortjent.

Les også: J16 til topps i regionserien

Guttene scoret mange flotte mål og målforskjellen i turneringen endte på 15-3.

Kolbotn Fotball har fokus på Fair Play og i helgen representerte G16 klubben sin på en måte som vi alle kan være stolte av.

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen