Ghost Avenue trenger din rockestemme!

Follo-band kan rocke på en av verdens største metallfestivaler med din hjelp!

Neida, det er ikke snakk om noen audition her, men derimot ditt bidrag til at det plateaktuelle Follo-bandet kan få spille på den anerkjente metallfestivalen Tons Of Rock. 

Stor festival

Tons Of Rock er en gigant innenfor livescenen i metallverdenen. Dette er en festival som arrangeres på Fredriksten festning i Halden. Festivalen ble arrangert første gang i 2014 - og har siden det etablert seg som den ledende festivalen for hardrock og heavy metal i Norge.

På lineupen i år står giganter som Slayer, Blink 182, Five Finger Death Punch, Satyricon og TNT med flere. I tillegg til etablerte og store verdensnavn, er det også en konkurranse hvor ett band får muligheten til å spille under festivalen.

Les også: Ny skive fra Ghost Avenue

Det har kommet over 120 bidrag i konkurransen. Metal Hammer Norway har nå plukket ut de 30 beste, og blant disse er altså Ghost Avenue.

Vinneren får spille på Tons of Rock i Halden i juni, får intervju i Metal Hammer Norway og et bidrag til bandkassen på 10.000 kroner.

– Vi ønsker å spille på Tons of Rock fordi det rett og slett ville vært fantastisk fett. Dette er Norges største rockefestival og vil gi oss en stor mulighet til å nå ut til langt flere enn normalt. Det ville betydd enormt mye for oss og ganske sikkert åpnet flere dører og muligheter framover. Festivalen har dessuten en profil som passer oss perfekt, sier gitarist og og backing-vokalist André Berger.

PS! Saken fortsetter under bildet!

STOLT: André Berger i Ghost Avenue viser frem den nye platen som ble sluppet i februar. Nå håper han du kan bidra til at bandet får spille på Tons Of Rock.
STOLT: André Berger i Ghost Avenue viser frem den nye platen som ble sluppet i februar. Nå håper han du kan bidra til at bandet får spille på Tons Of Rock. Foto: Anders Nordheim Dahl

Plateaktuelle

Den 3. februar slapp bandet forøvrig sitt andre album på Pitch Black Records.

Albumet har fått tittelen Impact, og er en konseptskive av det gode, gammeldagse slaget, som handler om at jorden blir invadert av aliens, og kampen om å overleve.

Gitarist og backing-vokalist André Berger forklarer nærmere:

– Vokalist Kim er veldig opptatt av sci-fi-filmer og bøker, og vi hadde et par tekster som handlet litt om dette temaet. Vi hadde skrevet en tre-fire låter på forhånd, og så fant han frem en tekst om dette temaet. Da tenkte vi det hadde vært kult å lage en konseptplate, forteller Berger.

For å skape helhet på platen har bandet også brukt lydeffekter for å sy sammen enkeltsporene, slik at det blir en helhet.

Klikk her for å besøke Ghost Avenue på Facebook!

– I dagens platemarked er det mer vanlig for prog-metall og black-metal-band å lage slike konseptplater, men på 80-tallet var det flere klassiske heavyband som kjørte konseptskiver, som for eksempel Iron Maiden og Queensrychem sier han.

– Vi tar kanskje på mange måter opp arven eller tar opp igjen denne måten å lage plater på, sier Berger.

PS! Saken fortsetter under bildet!

TRENGER DIN STEMME: Bandet Ghost Avenue består av Magnus Liseter, Kim Sandvik, Petter Lein, André Berger og Thomas Eljarbø. De slapp nylig album, og håper på din stemme for å spille på Tons Of Rock-festivalen i juni.
TRENGER DIN STEMME: Bandet Ghost Avenue består av Magnus Liseter, Kim Sandvik, Petter Lein, André Berger og Thomas Eljarbø. De slapp nylig album, og håper på din stemme for å spille på Tons Of Rock-festivalen i juni. Foto: Pressefoto

Her stemmer du

Dermed er det bare å stemme i vei! Ta en titt på denne saken for å lese mer om bandets nye skive og for å høre smakebit, og dersom du ønsker å stemme frem Ghost Avenue, følg denne lenken!

Vi ønsker bandet lykke til i konkurransen! Konkurransen slutter den 5. mai, så her er det bare å kaste seg rundt! Klikk også play i videovinduet øverst i saken for å se Ghost Avenue live under en nylig konsert på Hard Rock Café i Oslo.

Til toppen