STORKOSTE SEG PÅ NORWAY CUP: Oppegårds G04 hadde en fantastisk cup! (Bilde: Privat)
HERLIG GJENG: G04 storkoste seg og fikk mange gode opplevelser under Norway Cup. (Bilde: Privat)
I AKSJON PÅ KJØKKENET: "Uten mat og drikke...", tenkte nok Evy og Vanja på "Camå Idrettsshuset. (Bilde: Privat)
SOSIALT: Norway Cup er ikke bare fotball. Det er også mye sosialt, og ikke minst felles skrangle-orkester med gaffel og kniv. (Bilde: Privat)
SELFIE MED DAVY: Noah sammen med TV-kjendis Davy Wathne. Jakten på kjendiser var sentral, i tillegg til fotballen, under Norway Cup. (Bilde: Privat)
HERLIG: Team Trond poserer! (Bilde: Privat)

Gode dager på Norway Cup

Med to lag i årets Norway Cup, ble minner skapt for resten av livet for OIs G04.

Oppegård IL G04 stilte med to lag under årets Norway Cup. Det ble noen gode dager både på og utenfor banen for både spillere og flokken som fulgte lagene.

Ingen tabeller

Norway Cups barnefotballklasser har ikke tabeller og sluttspill, men arrangøren fører og publiserer resultatet fra alle kamper.

Begge lagene spilte 6 kamper hver, og sportslig ble det en positiv opplevelse med mye bra spill, iherdig innsats og fotballglede, som til slutt resulterte i åtte seire, to uavgjorte og to tap.

Mer enn fotball

Men, Norway Cup er mer enn å spille fotballkamper. Oppegård G04 campet to døgn på Idrettshuset på Østre Greverud, og noen av dagene ble i tillegg brukt til sosiale treff for både barn og voksne.

Fisking etter kjendiser på sletta ga resultater, og for gutter på 12 år er Ekebergsletta et spennende sted å oppholde seg mellom kampene.

I tillegg til våre egne spillere valgte G04 å inkludere to gutter fra Afghanistan i sine lag som en del av et samarbeidsprosjekt mellom Bufetat og Norway Cup, der 22 fotballag fra hele Norge inkluderte 43 flyktninger under 15 år på sine lag.

Konklusjon fra både spillere, trenere og foreldre var at dette var gøy, og med noen ekstra innlagte sosiale økter får både barn og voksne mulighet til å bli enda bedre kjent med hverandre enn man blir i forbindelse vanlig kamper og cuper. Neste år ser vi frem til å være med som ungdomslag og delta i cupens sluttspill.

 

Nyheter Oljeutslipp til Tussetjern

Avdekket nye typer olje i Tussetjern – Fraråder fortsatt bading

Det er fortsatt olje i Tussetjern og det er synlig oljefilm på vannet ved strandsoner etter lekkasje av hydraulikkolje for over en måned siden. Forrige uke ble det også avdekket nye typer olje som tyder på oljeforurensning fra vakuumpumper og kompost. Les hele saken

Til toppen