FIKK SIN VELFORTJENTE MEDALJE: Lise Katrin Jensen besteg pallen på en fin anreplass og sølv etter sitt løp i Østerrike.
Sport
FIKK SIN VELFORTJENTE MEDALJE: Lise Katrin Jensen besteg pallen på en fin anreplass og sølv etter sitt løp i Østerrike. (Bilde: Caroline Dokken Wendelborg/ NIF)

– Gøy å få sølvmedalje!

Lise Katrin klinte til på 222 meter i Østerrike, og fikk betalt for sin innsats i Østerrike

– Dette var gøy! Taktikken var å gå veldig fort og det klarte jeg, sier en fornøyd Lise Katrin Jensen etter at hun fosset inn til sølvmedalje på 222 meter på skøytebanen i Special Olympics World Winter Games i Østerrike. 

Les også: Gull og sølv til Norge!

– Målet var å gå rakst ut fra start og holde tempoet oppe. eg er stolt! Nå gleder jeg meg til medaljeseremonien, legger hun til.

Får skryt

Mange legger merke til våre utøveres fantastiske innsats i Østerrike. En av dem er Camilla Farestveit fra Norges Skøyteforbund.

– Jeg er stolt av Lise Katrin og resten av skøyteløperne. Det å være trener i Special Olympics World Games er utrolig gøy! Ny erfaring og fantastisk moro å se utøverne vise hva de kan og hvor mye de vi. Vi har vært vitne til det er store prestasjoner på isen her. Helt rått at alle har fått ny personlige rekord siden vi ankom Østerrike, sier hun.

PS! Saken fortsetter under bildet!

FIKK SIN VELFORTJENTE MEDALJE: Lise Katrin Jensen besteg pallen på en fin anreplass og sølv etter sitt løp i Østerrike.
FIKK SIN VELFORTJENTE MEDALJE: Lise Katrin Jensen besteg pallen på en fin anreplass og sølv etter sitt løp i Østerrike. Foto: Caroline Dokken Wendelborg/ NIF

Mange medaljer

Lise Katrin Jensens medalje var, da hun tok den, Norges tredje medalje i mesterskapet. 

I går tok forøvrig også Johanne Berg sølv og Eirik Knudsen Gåseidnes bronse på 555 meter. Også Ida Karine Norstrøm deltok på samme distanse, og kom inn på en flott fjerdeplass. 

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen