UNDER OPPKJØRING: Nora Eide Lie, Tone Bettina Pirisi og Juliette Kemppi kjempet godt i Kolbotns første ordentlige treningskamp.
Sport
UNDER OPPKJØRING: Nora Eide Lie, Tone Bettina Pirisi og Juliette Kemppi kjempet godt i Kolbotns første ordentlige treningskamp. (Bilde: kolbotnkvinnefotball.no)

Grei gjennomkjøring

Kolbotns toppserielag for damer er i gang med oppkjøringen til årets sesong.

 

Det er fortsatt en stund til årets sesong starter, men det betyr ikke at Kolbotns toppseriedamer ligger og later seg!

Lørdag møtte Kolbotn Grei til årets første ordentlige treningskamp. Kampen ble en fin gjennomkjøring for Kolbotn, melder kolbotnkvinnefotball.no

Oppgjøret endte 3-0 til Kolbotn i en kamp som viste at det fortsatt er forskjell på førstedivisjon og Toppserien.

Kolbotn hadde ballen mest, men Grei skal ha honnør for å prøve å spille fotball gjennom hele kampen.

Årets vakreste scoring?

Nora Eide Lie (bildet) spilte sin første kamp for Kolbotn, og etter ca 20 minutter presenterte landslagsspilleren seg på en fantastisk måte.

Fra over 20 meter klinte den tidligere Urædd-spilleren ballen i krysset – utagbart for den innleide mannen i Grei-målet. Lie var et friskt innslag på midtbanen den ene omgangen hun spilte og blir spennende å følge i Kolbotn-drakten i år.

Unge lovende

Kolbotn har flere spennende, unge spillere i troppen, og en av banens beste mot Grei, var 99-modellen Tone Bettina Pirisi.

Pirisi var mye involvert gjennom hele kampen og midtveis ut i andre omgang fikk Kolbotn-jenta belønning i form av en flott scoring. Ina Gausdal slo et perfekt innlegg, Pirisi kom på et flott løp og satte ballen iskaldt i mål. Samme Pirisi var også arkitekten bak den vakre 3-0 scoringen som Juliette Kemppi (bildet) fikk æren av å heade i mål etter vakkert spill.

PS! Les mer om saken på kolbotnkvinnefotball.no

Med Kolbotn-øyne var det også betryggende å se at hjemmelaget fortsatte å dominere spillet i andre omgang til tross for at Karina Sævik og Nora Eide Lie hvilte på sidelinja. Inn kom juniorene Julie Klæbo og Kristin Holmen, og ungjentene viste at de har potensial til å bli toppspillere om noen år.

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen