Gribbene flyr inn i øregangen din!

– En plate med historier packet inn i ærlig rock, forteller vokalist Marius Roti.

Vokalist Marius Roti fra Oppegård og resten av rockebandet Gribbene er endelig klare med sitt etterlengtede debutalbum.

– En dagbok innpakket i ærlig rock

Gribbene består av Marius Roti – vokal, Kim Raaden Hoque – gitar, Ole Henrik Lund – bass og Ronny Pøbel Olsen - Slagverk

Bandet serverer rå rock på norsk, og har skapt seg et navn gjennom energiske konserter.

– Denne platen er min dagbok fra 20-årene. Disse historiene måtte ut, pakket inn i ærlig rock, på morsmålet mitt, sier vokalist Marius Roti (30), født og oppvokst i Oppegård.

Her kan du besøke Gribbene på Facebook!

Bruk og kast

Han sier at bak bandnavnet og låten «Vi er gribbene» ligger en tanke rundt bruk-og-kast- mentalitet som er typisk for dagens samfunn.

GRIBBENE: På bildet kan du se Ronny «Pøbel» Olsen (trommer), Marius Roti (vokal), Ole Henrik Lund (Bass) og Kim Raaden Hoque (gitar).
GRIBBENE: På bildet kan du se Ronny «Pøbel» Olsen (trommer), Marius Roti (vokal), Ole Henrik Lund (Bass) og Kim Raaden Hoque (gitar). Foto: Tina Pammer

– Alt fra tilrettelegging for gigantisk konsum med lave priser og store kvanta på den ene siden, til apper og annen teknologi som har åpnet for at man kan velge og vrake, og bli valgt og vraket – på et menneskelig nivå i tillegg, gjør oss fort jævlig overflatiske og kyniske. Så forbered deg på fete gitarriff og ærlige statements, og ikke glem å se deg over skuldrene: Gribbene kommer! sier Roti.

Han sier bandnavnet har vært på mange musikkelskeres snuslepper i hovedstaden en god stund.

Tidlig i 2016 fikk Gribbene platekontrakt med Voices Music & Entertainment (VME).

Den 4. november i fjor slapp bandet sin første singel «Vi er gribbene» med tilhørende musikkvideo, som høstet strålende tilbakemeldinger.

Ta en lytt!

Vi har lyttet til Gribbenes album, og nå er det din tur! Her er lenke til albumet på Spotify. Kos deg, og nyt lokal rock!

Forøvrig kan det nevnes at du kan ta turen til Krøsset i Oslo lørdag den 18. februar. Da er det klart for release-konsert!

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen