Gruste naboene fra Siggerud

Nye to poeng for Oppegård 2-damene

Siggerud-Oppegård 2 16-23: Rekruttdamene til Oppegård i håndballens sjettedivisjon er i vinden om dagen. Etter en noe treg sesongstart, har damene virkelig funnet kruttet!

Onsdag kveld var det altså klart for oppgjør med naboene fra Siggerud.

KJEMPET HARDT OG VANT: Oppegård 2 imponerte i Siggerudhallen i går!
KJEMPET HARDT OG VANT: Oppegård 2 imponerte i Siggerudhallen i går! Foto: Kristoffer Aalefjær

Lagene fulgte hverandre tett i første omgang. Oppegård lå under 9-10 til pause.

Det ble en jevn kamp i starten, men etter hvert, og etter en kraft-tale fra trenerne i pausen, ble det fart på sakene! Etter pause våknet de for alvor, snudde kampen og dro i fra. En skikkelig lagseier, der samtlige utespillere tegnet seg på scoringslisten.

Drar fra

Akkurat nå ligger laget på fjerdeplass på tabellen med ti poeng, som er bare to poeng bak tabelltopp Ski. Øyner vi muligheten for et opprykk neste år? Dette ser bra ut!

Neste kamp for Oppegård 2 er hjemme mot Skiptvet i Østre Greverud Idrettshall søndag den 27. september klokken 18.10.

PS! Se video fra kampen i videovinduet øverst i saken. 

Nyheter Tussetjern

Gir ny badebrygge med stupebrett til kommunen

Tre private initiativtakere har i samarbeid med Langhus Velforening igangsatte et prosjekt og en vippsaksjon for å få på plass en sårt etterlengtet badebrygge med stupebrett og stige i Tussetjern. Les hele saken

Nyheter Politiet advarer

«Kyss skoen min ellers får du bank»

I vårt politidistrikt har det i det siste vært flere hendelser hvor ungdom utsetter andre ungdom for vold. Nettpatrulje i Øst politidistrikt har i dag publisert et innlegg hvor en av politibetjentene forteller om et slikt oppdrag vedkommende var på i forrige uke. Les hele saken

Til toppen