KOS: Her er kelneren i aksjon.
KOS: Her er kelneren i aksjon. (Bilde: Tårnhuset)

Gamle Tårnhuset Restaurant

Hjertelig velkommen til en fantastisk matopplevelse!

Opprinnelig var Oppegård en del av Nesodden kommune, men på grunn av vanskelig veiforbindelse ble det i 1915 tvunget fram en deling.

Oppegård fikk navnet sitt fra Oppegårdene på Svartskog og Kolbotn ble i 1919 det nye navnet på det som før het ”Kullebunden”. Dette navnet kommer sannsynligvis av ”bunnen av kollen”.

Vi holder til Kolbotnveien 31 – rett utenfor Kolbotn torg kjøpesenter. Toget stopper nesten rett utenfor døren og bruker i underkant av 20 minutter fra Oslo S. Gratis parkering ved kommunehuset i helgene.

NB! Annonsen fortsetter under bildet!

KOS: Her er kelneren i aksjon.
KOS: Her er kelneren i aksjon. Foto: Tårnhuset

Meny

Vår meny endres i takt med sesongene og vi forsøker å bruke lokale produsenter der det er mulig og etter tilgang og kvalitet. 

Hver uke tilbys spesielt sammensatte menyer og til disse vil vår dyktige vin kelner sette sammen et vin forslag, for å komplettere måltidet. Vi tar forbehold om endringer og feil i menyer og priser på våre nettsider.

Se også: Klikk her for å komme til Tårnhusets meny!

Vår meny endres hele tiden, men dersom du går til denne lenken, vil du finne vår meny oppdatert!

NB! Annonsen fortsetter under bildet!

KOS: Her er kelneren i aksjon.
KOS: Her er kelneren i aksjon. Foto: Tårnhuset

Catering

Vi tilbyr selskapsmat og catering til private- og firmaarrangementer i hele Follo og Oslo ved ledig kapasitet fra vår restaurant. Våre cateringmenyer består av populære lunsjløsninger, buffèter som tapas og koldtbord, fingermat og snitter, eller vi kan spesialsy et opplegg som passer deg og dine gjester og komme hjem til deg eller et selskapslokale og lage større middager.

Se også: Mer om catering

Vi har lang erfaring med både store og små selskaper og strekker oss langt for å møte dine ønsker. Les mer her.

NB! Annonsen fortsetter under bildet!

KOS: Her er kelneren i aksjon.
KOS: Her er kelneren i aksjon. Foto: Tårnhuset

Selskapsmat

Vi har 2 flotte og oppgraderte selskapsrom i 2. etg som tar fra 10 til 70 personer. Her kan vi servere alt fra enkle snitter til tapas, koldtbord og 3- 5 retters meny.

Ønsker du et event med innleie av musikk, vinsmaking o.l. er vi gjerne behjelpelig med det. Ved lukkede arrangement er det dessuten mulig å søke om utvidet åpningstid til kl. 02.30.

Kontakt oss for et tilbud hvor vi kan sette sammen en pakkepris innenfor ditt budsjett.I andre etasje rommer Gamle Tårnhuset profesjonelle møterom for inntil 25 personer, med bl.a projektor, trådløst nettverk og behagelige stoler.

Nærhet til Kolbotn stasjon med hyppige avganger og kort reisevei både til Oslo og Ski, og stort parkeringshus rett under huset gir oss en perfekt beliggenhet for ditt møte i Follo. Vi sørger for personlig service og serverer god mat og drikke.

Møterom

Hos oss kan du nyte mat og drikke i lyse og trivelige selskapslokaler, i vår romslige og akustikkvennlige 2.etg for inntil 75 personer. Du tas vare på av høyt kvalifiserte fagmennesker med smil om munnen og kvalitet i hendene, og ønsker du maten hjem til deg eller et selskapslokale ordner vi selvsagt det! Se alle våre menyer her.

Vi har profesjonelle møterom for inntil 25 personer, med bl.a projektor, trådløst nettverk og behagelige stoler. Nærhet til Kolbotn stasjon med hyppige avganger og kort vei til både Oslo og Ski, samt stort parkeringshus rett under huset gir en perfekt beliggenhet for ditt møte i Follo. Vi ivaretar dine gjester gjennom hele møtet, ved å gi personlig service og servere god mat og drikke.


 

Adresse: Kolbotnvn. 31 1410 Kolbotn

Tlf:+47 66 99 30 00 

E-post:bord@gamletaarnhuset.no

Åpningstider: Mandag - stengt. Tirsdag-fredag 11.20-23.30. Lørdag 13.00-23.30 og søndag 15.00-22.00.

Lunsj serveres tirsdag til lørdag frem til 15.30. Middag serveres tirsdag til lørdag fra kl. 16.00, søndager fra kl. 15:00. Siste bordbestilling kl. 21:00 alle dager, søndager kl. 20:00.

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen