KLAR, FERDIG... RETT TIL SKOGS! Svartskogsløpet går i naturen, delvis i ganske ulendt terreng. Her fra starten i et tidligere løp.
KLAR, FERDIG... RETT TIL SKOGS! Svartskogsløpet går i naturen, delvis i ganske ulendt terreng. Her fra starten i et tidligere løp.

Svartskogløpet jogger videre

Et sikkert høsttegn: Østlandets mest joviale turløp er klar for start!

For 5. året på rad er det klart for terrengløpet der noen sprinter og noen går - Svartskogløpet! Datoen å merke seg er 22. september.

LØYPEKART: Slik ser den lengste løypa ut. Her er det mye flott natur!


- Vi kjører samme oppskrift som tidligere; lav terskel, flott natur og verdens beste kaker etter løpet, sier Stein Morten Sletten, leder i Svartskog IF.

Løpet, som har start og mål på Grendehuset Solheim i Bekkenstenveien, er mildt sagt for alle: I fjor, for eksempel, i herreklassen 11 km, løp vinneren på 44 minutter, mens sistemann kom inn med et glis nesten en time senere.

- Her kan du konkurrere med veltrente løpere, eller går tur med familien. Alle er velkommen, sier Sletten.

Tre løyper

Svartskogløpet har tre løyper; voksen lang 11 km, voksen kort 6 km og barn 1 km.
Påmelding skjer på mail til svartskog.if@gmail.com . Påmeldingsavgift er 100 kroner for voksne og null for barn inntil 13 år.
- Det blir premier til alle barna, og til vinnerne i voksen-klassene, sier Sletten.

START OG MÅL: Grendehuset Solheim utgjør start- og målområde, og ikke minst stedet for kalorier etter endt løp! Her med speaker Arild Eikeland.

Nyheter Tvillingbyene Ski og Kolbotn

– Nordre Follo skal være like bra enten du bor i nord eller syd, øst eller vest

For en uke siden skrev Anne Elisabeth Henriksen (66) fra Kolbotn et innlegg om gjengrodd Kolbotn torg og velstelt Ski torg, og ba ordføreren og varaordføreren om å svare på innlegget. Her kan du lese svaret. Les hele saken

Til toppen