Kolbotn har fire kamper igjen , på lørdag spiller de mot Sandviken på hjemmebane.
Sport
Kolbotn har fire kamper igjen , på lørdag spiller de mot Sandviken på hjemmebane. (Bilde: Frode Monsen)

Håper på tre poeng

– Bronsemedaljen er innen rekkevidde, men vi fortsetter én kamp av gangen, sier KIL trener Cecilie Berg-Hansen.

Med to poeng foran Stabæk og fire kamper igjen er bronsen inne rekkevidde for Kolbotns kvinner. Først ut av de gjenværende kampene er hjemmekamp mot Sandviken, lørdag klokken 15.00.

– Sandviken taper nesten ikke fotballkamper om dagen, de slipper inn få mål og er godt organisert defensivt. Jeg tror først og fremst vi må være steintøffe i dueller, vi møter et arbeidsomt lag, sier trener Cecilie Berg-Hansen.

NØKTERN: Cecilie Berg-Hansen, hovedtrener for Kolbotn Kvinnefotball.
NØKTERN: Cecilie Berg-Hansen, hovedtrener for Kolbotn Kvinnefotball. Foto: Anders Nordheim Dahl

Intern evaluering

Berg-Hansen sier de har gjort en intern evaluering på hvilke tiltak som er viktig for å komme helt i mål denne sesongen. 

– Vi har masse å spille for og gjør det vi kan for å holde spillerne på tå hev, sier Berg-Hansen. 

Kampen på lørdag blir tøff for Kolbotn, som ikke har hatt sin styrke i etablert angrepsspill, mot et effektivt og godt organisert Sandviken.

–  Vi må flytte bena kjapt og være enda flittigere i 50-50 dueller. Vi håper på tre poeng, men vet at dette er en vanskelig nøtt å  knekke. Sandviken er godt organisert og vi kommer ikke til å få de store overtallsmulighetene med kontringer, sier Berg-Hansen. 

Kjemper om medalje

Bronsen er inne rekkevidde, men ifølge Berg-Hansen tar de en kamp om gangen. Hun sier de ikke har satt seg et medalje-mål for sesongen, men at de jobber med delmål.

– De fleste som går ut og sier at de skal ha medalje får ikke medalje. Vi jobber litt annerledes og tenker litt annerledes og nå er vi er faktisk med å kjemper om medalje, avslutter Berg-Hansen. 

PS. Oppegård Avis oppfordrer alle til å møte opp på Sofiemyr stadion lørdag klokken 15.00, for å heie damene frem mot bronse. 

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen