TAR IMOT SØKNADER: Mona Stormo Andersen er styreleder i OI Fotball. Nå ønsker hun og fotballgruppen å ansette en engasjert sportslig leder.
Sport
TAR IMOT SØKNADER: Mona Stormo Andersen er styreleder i OI Fotball. Nå ønsker hun og fotballgruppen å ansette en engasjert sportslig leder. (Bilde: Privat)

Har du lyst til å bli sportslig leder i OI Fotball? Da må du søke nå!

Mona Stormo Andersen og fotballgruppen i Oppegård Idrettslag er på jakt etter engasjert person til å styrke idrettslagets fotballgruppe.

Fotballgruppen i Oppegård Idrettslag (OI er i stadig vekst, og nå satser klubben enda mer på kompetanseheving ved å ansette en sportslig leder for gruppens rundt 750 aktive spillere og ikke minst trenere og støtteapparat.

– Det er mye positivt som skjer i gruppen for tiden. Vi har fått en spennende trenertropp med en god blanding av både foreldretrenere og profesjonelle trenere. Nå er tiden inne for å systematisere fotballen i Oppegård, og derfor er vi på jakt etter en person som kan ha fugleblikk over det hele og være med på å videreutvikle fotballtilbudet i klubben, sier styreleder i OI Fotball, Mona Stormo Andersen. 

Disse egenskapene må du ha

Den sportslige lederen må først og fremst være en person som er glad i fotball, og som er glad i å legge forholdene til rette for at andre skal kunne blomstre, ifølge Stormo Andersen. 

BLIR MANGE OG VARIERTE OPPGAVER: En av oppgavene til den nye sportslige lederen, blir å holde i trådene på store arrangementer, som 3v3-cup, Bilia Cup og andre fotballarrangementer, i tillegg til akademier og fotb allskoler.
BLIR MANGE OG VARIERTE OPPGAVER: En av oppgavene til den nye sportslige lederen, blir å holde i trådene på store arrangementer, som 3v3-cup, Bilia Cup og andre fotballarrangementer, i tillegg til akademier og fotb allskoler. Foto: Oppegård Avis

– Personen som får jobben skal være med på å skape enda mer klubbkultur, følge opp programmer vi setter i gang, ha et godt samarbeid med foreldre, trenere og andre kontaktpersoner og ikke minst være med på å utvikle både spillere og trenere, sier hun.

Les også: Nå kan du bli med i ledergruppen i Kolbotns toppserielag for kvinner!

– Personen som skal ha jobben må være systematisk, brenne for fotball og ikke minst ivareta verdiene i Oppegård om å være en breddeklubb der alle skal få muligheten til å prøve seg, sier hun. 

– Givende

Jobben, som er en femti prosent stilling, beskrives som både krevende og givende. 

– Noe av det beste er at man raskt ser effekten av egen innsats, og det er svært givende å se hvordan ens egen innsats er med på å hjelpe andre til utvikling av seg selv og de rundt seg, sier hun.

KLARE FOR Å FÅ DEG SOM KOLLEGA: Styret i fotballgruppen i OI håper mange engasjerte personer søker seg til den nye stillingen.
KLARE FOR Å FÅ DEG SOM KOLLEGA: Styret i fotballgruppen i OI håper mange engasjerte personer søker seg til den nye stillingen. Foto: Privat

Stillingsbrøken er altså femti prosent i ett år i første omgang, men det er en mulighet for utvidelse, dersom prosjektet er vellykket. 

Les også: Boni starter fotballakademi i Kenya basert på OI-akademiet

– Vi håper på å finne en utviklingsorientert person som trives med varierte og spennende arbeidsoppgaver, og som er klar til å ta på seg hovedansvaret med oppfølging og å lede sportslig utvalg. Vedkommende får også en del adminstrative oppgaver, og det blir også oppgaver forbundet med cuper, akademier, fotballskoler og andre større aktiviteter, sier hun. 

Dermed er det bare å søke. Du finner mer informasjon om stillingen på Oppegård ILs hjemmesider, og dersom du lurer på noe, kan du kontakte Andersen på 948 73 960 eller på e-post.

Kortfattet CV med søknad sendes til info.fotball@oppegardil.no innen 28. februar 

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen