FRESHMAN OF THE YEAR: Michelle Forsland fra Sofiemyr spiller på Jacksonville Universitys golflag, og har imponert i sin første sesong.
Sport
FRESHMAN OF THE YEAR: Michelle Forsland fra Sofiemyr spiller på Jacksonville Universitys golflag, og har imponert i sin første sesong. (Bilde: Jacksonville Univeristy)

Heder til Golf-Michelle

Michelle Forsland (20) fra Sofiemyr har imponert i sin første sesong som college-golfer, og er kåret til «Freshman of the Year».

I fjor høst dro Forsland til USA for å kombinere golfspilling og utdannelse ved Jacksonville University i Florida.

Her på Oppegård Golfklubb på Østre Greverud at Michelle Forsland har tilbrakt utallige timer for å bli et av Norges største golftalenter.
Her på Oppegård Golfklubb på Østre Greverud at Michelle Forsland har tilbrakt utallige timer for å bli et av Norges største golftalenter. Foto: Øyvind Ludt

Les saken: Slår seg ut i verden

Det har gått svært så bra. Faktisk så bra at hun mandag ble kåret til «Freshman of the Year» - årets førsteårsspiller – i collegeligaen Atlantic Sun Conference. Utmerkelsen ble opprinnelig delt ut til en annen spiller, Pan Paksinant fra UISC Upstate, men etter en gjennomgang av avstemningsprosessen ble det klart at vår Michelle OGSÅ fortjente utmerkelsen. Det ble annonsert på ligaens hjemmesider mandag.

Forsland har gjennom sesongen hatt to topp 20-plasseringer og en topp 10-plassering i kamp mot noen av de beste unge kvinnelige golfspillerne USA har å by på.

Selv om hun er den eneste førsteårsspilleren på laget, har Forsland den beste snittscoren blant Jacksonville-spillerne med 75,14.

Michelle Forsland fra Sofiemyr har vært sesongens beste spiller på Jacksonville University golflag. Fra venstre: Maria Brunzell, Michelle Forsland, Louise Persson, Megan Collins og Amanda Detmer.
Michelle Forsland fra Sofiemyr har vært sesongens beste spiller på Jacksonville University golflag. Fra venstre: Maria Brunzell, Michelle Forsland, Louise Persson, Megan Collins og Amanda Detmer. Foto: Privat

Nyheter VA-anlegg på Svartskog

Ny budsjettsprekk: Fra 47 til 120 millioner kroner på fem år

Det kommunale vann- og avløpsanlegget, som bygges nå fra Hvervenbukta i Oslo og til og med Bålerud, er beregnet til å koste betydelig mer enn for fem år siden. Sjekk hvem som skal betale for investerings- og merkostnaden for dette prosjektet. Les hele saken

Debatt Kommunevåpen: Havreakset vs. salamanderen

Salamanderen som Nordre Follos kommunevåpen?

"Det ville vært som et lite julemirakel om Salamanderen – folkets favoritt – gjenoppstod fra de døde og likevel ble Nordre Follos kommunevåpen", skriver kommunestyrerepresentant for MDG i Nordre Follo, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Nyheter Kommunesammenslåing om 22 dager

Beholder kun Vei og park på Sofiemyr – midlertidig

De kommunaltekniske virksomhetene i Oppegård og Ski er på flyttefot. Ansatte i Vei og park skal fortsatt være på Sofiemyr frem til miljøstasjonen utvides om ett år, mens 22 ansatte fra Vann og avløp må flytte til Ski. Les hele saken

Til toppen