Her kan du tråkke til!

Ingen planer i dag? Har du sjekket ut sykkelbanene på Sofiemyr og bak Kolben?

Vinteren lar vente på seg, og det synes alle syklister er helt knall! Oppegård er en fantastisk kommune å sykle i, og foruten de vanlige sykkelstiene- og veiene, er det også to fantastiske anlegg som hele familien boltre seg i.

PS! I videovinduet øverst i saken kan du se flyvideo fra sykkelparken på Sofiemyr, som du kan lese om lenger ned i saken!

Herlig tilbud for alle

En fin sykkelopplevelse for hele familien er pumptrack-banen bak Kolben i Generasjonsparken.

Sentrumsplanen, Kolbotn sentrum. Foto: Yana Stubberudlien Pumptrackbanen, pumptrack, Generasjonsparken, Kolbotn sentrum, sykling. Foto: Yana Stubberudlien.
Sentrumsplanen, Kolbotn sentrum. Foto: Yana Stubberudlien Pumptrackbanen, pumptrack, Generasjonsparken, Kolbotn sentrum, sykling. Foto: Yana Stubberudlien. Foto: Yana Stubberudlien

Dette er en sykkelbane i grus med utfordringer du kan «pumpe» deg rundt på.

Her finner du kuler, dumper, svinger og hopp du kan kose deg med, og farten velger du selv! Dette er like moro for liten som for stor, og tilbudet er i tillegg helt gratis!

Et godt tips er også å stikke innom BUA i biblioteket. Der kan du låne deg gratis sykkel dersom du ikke har din egen med deg.

PS! Saken fortsetter under videoen- Der kan du lese mer om Rognebærlia sykkelpark. I videoen her kan du se et glimt fra pumptrack-banen!

Her kan du se glade barn i aktivitet i pumptracken!

Utfordrende og spennende

I tillegg til pumptrack-banen bak Kolben, er det også en ny og flott sykkelbane ved siden av Rognebærlia barnehage på Sofiemyr.

VANVITTIG KULT: Her ser du sykkelbanen på Sofiemyr fra fugleperspektiv. Som du ser er det mange utfordringer og mange timer med moro her for hele familien!
VANVITTIG KULT: Her ser du sykkelbanen på Sofiemyr fra fugleperspektiv. Som du ser er det mange utfordringer og mange timer med moro her for hele familien! Foto: Anders Nordheim Dahl

Her er det utfordringer, og ikke minst mye sykkelglede, for alle ferdighetsgrader. Banen passer fra de aller minste og opp til de aller største, og det er både morsomt, utfordrende og spennende.

Det er opparbeidet benker i parkområdet midt i banen, så her har du en anledning til å nyte deilig medbragt lunsj og kanskje noe godt å drikke også!

Bakkens øvre del har en noe enklere vanskelighetsgrad enn den nederste delen, men sykler du hele runden, får du en kjempeopplevelse! Ta med deg hele familien.

Husk sykkel og ikke minst beskyttelsesutstyr som hjelm og lignende, og kos deg! Tilbudet er gratis for alle!

PS! Klikk play øverst i videovinduet for å se sykkelbanen på Sofiemyr fra fugleperspektiv! Under her ser du på kartet hvor du finner sykkelparken!

Til toppen