BRUDDHELLER PÅ PLEN: – Du kan legge bruddheller rett på plenen for å lage en spennende gang eller en uteplass, sier Merete Bellingmo.
Hus og Hage
BRUDDHELLER PÅ PLEN: – Du kan legge bruddheller rett på plenen for å lage en spennende gang eller en uteplass, sier Merete Bellingmo. (Bilde: Yana stubberudlien)

– Gjør hagen din mer spennende

Merete Bellingmo viser deg hvordan du kan gjøre hagen din mer spennende ved bruk av ulike materialer.

Bellingmo, som er bosatt på Tårnåsen, er kjent som gruppeleder for Oppegård Arbeider- parti, men til daglig jobber hun som daglig leder for NAML, en landsomfattende organisasjon for næringsdrivende innen den grønne sektoren.

– Vær kreativ

På årets hagemesse kunne hun gi oss noen tips om hvordan man kunne gjøre hagen mer spennende.

Les også: – Bygg drømmehagen

– Vær kreativ og varier i materialbruk. Det finnes utallige muligheter for hva du kan lage i hagen. Du kan for eksempel legge bruddheller rett på plenen for å lage en spennende gang eller en uteplass. Sett gjerne noen blomsterkrukker for å myke opp området. Du kan også bruke elvestein for å lage dekorative rammer rundt beplant-
ningen, sier Bellingmo.

PS! Saken fortsetter under bildet!

NYTT MURKONSEPT: Utekjøkkenet med ferdige moduler.
NYTT MURKONSEPT: Utekjøkkenet med ferdige moduler. Foto: Yana stubberudlien

Ferdige moduler

Bellingmo viste oss også et nytt og fleksibelt murkonsept med modulsystemer for utforming av hagemur, levegg, utekjøkken, benker, bord, trapper og blomsterbed, utviklet av Asak.

Les også: Grønt er skjønt i hagen i år

– Det er enkelt å sette sammen murblokkene og bygge funksjonelle elementer til uterommet ved hjelp av spesialtilpassede tilbehørsprodukter som oppheng til lys og blomsterkasser, og ferdige benker og hyller, sier Bellingmo.

Nyheter Pressemøtet om covid-19-situasjonen i Nordre Follo

Vevelstadåsen skole og Vestråt barnehage: 61 barn og 16 voksne satt i karantene

Mandag ettermiddag ble det holdt et pressemøte om situasjonen i Nordre Follo. Se opptaket fra møtet her. Les hele saken

Nyheter Covid-19 i Nordre Follo

Kommunen kaller inn til pressemøte: – Nordre Follo kommune er utsatt for smittespredning

I går ble det kjent om to smittetilfeller hos ansatt i barnehage og SFO. Mandag ettermiddag skal kommunen orientere om situasjonen, konsekvenser og tiltak. Les hele saken

Nyheter Togtilbudet i Nordre Follo

Fortsatt stengt for togtrafikk – Utsetter åpning av Østfoldbanen

Etter seks uker med sommerarbeid på Østfoldbanen vil det fortsatt være stengt for togtrafikk mellom Kolbotn og Ås/Kråkstad. Den planlagte åpningen av Østfoldbanen er foreløpig utsatt med én uke. Les hele saken

Til toppen