Ikke en god dag for Oppegård 2

Det ble tap mot Bjørndal, men damene våre har all grunn til å være fornøyde mot slutten av sesongen!

Bjørndal-Oppegård 2 31-22: Oppegård 2-damene i sjettedivisjon reiste til Bjørndal mandag den 20. mars med godt mot etter tap i forrige oppgjør på hjemmebane, men det slo ikke helt til for våre krigere i gult og sort denne gangen. 

Hjemmelaget var hele kampen i føringen i Bjørnholthallen. Selv om Oppegård 2-damene kjempet hardt, gikk de to poengene velfortjent til Bjørndal, som nå kan glede seg over opprykk til femtedivisjon etter årets sesong. Vi gratulerer!

Kamp til helgen - siste for i år

Oppegård 2 har likevel gjort en fremragende innsats denne sesongen, og ligger i skrivende stund på en flott femteplass på tabellen. 

KJEMPET HARDT: Oppegård 2-damene ble et skonummer for små for Bjørndal.
KJEMPET HARDT: Oppegård 2-damene ble et skonummer for små for Bjørndal. Foto: Thea Victoria Nordheim Mikalsen.Dahl

Damene har en kamp igjen denne sesongen, og det er lørdag den 1. april hjemme i Greverudhallen mot Siggerud. 

Les også: BI-guttene lærte Oppegård-herrene en lekse

Driv 2 på fjerdeplass ligger fem poeng foran, så etter all sannsynlighet ender Oppegård 2 opp på en femteplass i år, noe de har all grunn til å være fornøyde med etter en svært god sesong, med et mer samspilt lag og god lagånd!

PS! Se video fra Bjørndal-kampen i videovinduet øverst i saken!

Debatt Vann og avløp

Vann til besvær

"Vi ber ordfører Thomas Sjøvold om å opplyse innbyggerne om hvor mye det vil koste å oppgradere VA-nettet i Oppegård til det samme nivået som i Ski? Han kan gjøre det enkelt ved å omregne det til antall svømmehaller", skriver Gunnar Sveen fra Kolbotn på vegne av bevegelsen OppegårdsVenner. Les hele saken

Nyheter Algeoppblomstring i Gjersjøen

Skal sjekke om drikkevannet vårt er trygt

Endelig svar på om det er cyanobakterier i Gjersjøen og hvilken type cyanobakterier det er vil først foreligge i midten av uken. "Ved tydelig vannblomst eller påviste algetoksiner må det nedlegges forbud mot bruk av vannet som drikkevann, til matlaging og til bading", ifølge Folkehelseinstituttet. Les hele saken

Til toppen