Gull og sølv til Norge og Oppegård i Østerrike

Heiarop og tårer da Eirik og Johanne fra Oppegård IL tok gull og sølv i Special Olympics Winter Games! Se trenerns fantastiske og engasjerte video fra løpene!

– Ja! Jaa! JAAA-HAHAHAHA! Herregud. Førr ein innsats! Det blei gull te dæ, Eirik. Det blei sølv te dæ og Norge, Johanne! Dåkker klarte det! Korsen føles det? Hahahaaaa! Jaaa! NORGE!! NORGE!! NORGE!!

Det er omtrent slik stemmen til skøytetrener Stål Rune Jensen høres ut på hans egen video fra Special Olympic World Games i Østerrike i dag, sånn røffly oppsummert.

Det ble altså ble edelt metall til både Norge og Oppegård. 

For en dag i Østerrike. For en dag for Oppegård IL! 

Det ble to medaljer til våre lokale utøvere i dag. Johanne Berg tok sølvmedalje på 777 meter skøyter, mens Eirik Knudsen Gåseidnes fosset inn til gull på samme distanse.

SØLVVINNER: Johanne Berg tok sølv for Oppegård og Norge!
SØLVVINNER: Johanne Berg tok sølv for Oppegård og Norge! Foto: Caroline Dokken Wendelborg/ NIF

Klikk play i videovinduet for å se løpet til Eirik igjen. Vi gratulerer begge utøvere så mye med medaljene i dag, og gleder oss allerede til neste løp med våre lokale utøvere!

– Jeg er utrolig fornøyd, sier sølvvinneren Berg, som også tok personlig rekord med ett skund i finaleløpet. 

– Jeg klarte gull og jeg er virkelig glad og kjempefornøyd og det håper jeg alle vet at jeg er, sier gullvinneren. 

Les også: Møt våre olympiske helter!

Vi takker (en veldig stolt) trener Stål Rune Jensen for filmingen i Østerrike! Sjekk det rørende vinnerintervjuet av treneren og medaljeløperne i reprise i videovinduet øverst i saken!

Mer på gang

Dagens to medaljer er ikke nødvendigvis mesterskapets siste, for det er flere finaler i vente i dagene som kommer!

Oppegård IL har med fire utøvere i årets leker, og det er Ida Karine Norstrøm, Eirik Knudsen Gåseidnes, Johanne Berg og Lise Katrin Jensen, som alle går skøyter i det prestisjetunge mesterskapet.

Vi gleder oss til fortsettelsen! I morgen skal flere lokale utøvere i ilden, og vi følger med! Heia, heia, heia!

GULLVINNEREN: Eirik Knudsen Gåseidnes tok gull på 777 meter!
GULLVINNEREN: Eirik Knudsen Gåseidnes tok gull på 777 meter! Foto: Caroline Dokken Wendelborg/ NIF

Nyheter Rådhuskvartalet

Dette mener politikerne om salget av rådhuskvartalet

Oppegård Avis har spurt lokalpolitikerne om rådhuskvartalet bør selges, ikke selges eller selges delvis, og hvilke formål rådhuset og rådhusparken kan brukes til hvis de forblir i kommunal eie. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Til toppen