Jaaa! Det ble opprykk for Oppegård 2!

Farvel, syvendedivisjon! Hallo, sjettedivisjon!

Oppegård 2-Huk 4-2: Uttrykket "det var kun ett lag på banen" fikk en helt ny betydning da et toppmotivert Oppegård 2 gikk på banen med ett mål for øye, nemlig opprykk.

PS! Se høydepunkter fra kampen i videovinduet øverst i saken! Saken fortsetter under bildet!

FULL JUBEL: Etter en fantastisk opprykkskamp, kunne guttene i Oppegård 2-stallen med trener Kenneth Skoglund endelig slippe jubelen løs. Neste år venter sjettedivisjon og nye utfordringer!
FULL JUBEL: Etter en fantastisk opprykkskamp, kunne guttene i Oppegård 2-stallen med trener Kenneth Skoglund endelig slippe jubelen løs. Neste år venter sjettedivisjon og nye utfordringer! Foto: Oppegård 2

Fosser frem

Etter å ha kjempet seg opp via åttendedivisjon i forfjor, og syvendedivisjon i år, var det endelig klart for opprykkskamp på Østre Greverud kunstgress mandag den 26. september. 

Det er ikke ofte man ser så mye publikum på en lavdivisjonskamp som det man gjorde her, men klubben hadde mobilisert, og folket møtte opp. På tribunen ble de møtt med kaffe, live-sending, boller og engasjerte speakere. På banen fikk de toppkvalitetsfotball!

Oppegård 2 viste at det bor mye i et syvendedivisjonslag, og spillegleden og motivasjonen vistes tydelig fra start til slutt.

Enerådende

Med opprykk som motivasjon, gikk guttene våre heltent ut på banen, og tok kontroll fra første stund.

Da lagene gikk til pause sto det 3-1. 

HADDE IKKE NUBBESJANGS: Huks røde mannskap forsøkte så godt de kunne å motstå opprykks-lokomotivet fra Oppegård, man hadde ikke sjangs i havet!
HADDE IKKE NUBBESJANGS: Huks røde mannskap forsøkte så godt de kunne å motstå opprykks-lokomotivet fra Oppegård, man hadde ikke sjangs i havet! Foto: Anders Nordheim Dahl

Det kunne lett blitt enda flere mål enn det ble i kampen, for Oppegård 2 hadde føringen hele veien, og brente også flere åpenbare målsjanser.

Men det betyr ingenting i det store og det hele. Seieren var soleklar og fortjent, og da dommeren blåste av kampen, kunne jubelen slippes løs.

Med tanke på hva vi så på banen på Østre Greverud i går, er det ingen tvil om at dette laget har fortjent sitt andre opprykk på to sesonger!

Herlig statistikk

Etter en formidabel sesong endte laget på andreplass med 39 solide poeng, og det er over streken, og sjettedivisjon venter!

I løpet av sesongen har laget skåret 70 mål på 18 kamper, som er et snitt på 3,88 mål per kamp.

De har vunnet tolv kamper, tre uavgjort og har hatt tre tap.

PS! Oppegård Avis gratulerer Oppegård 2 med opprykket. Dette har dere fortjent! Se høydepunkter fra kampen i videovinduet øverst i saken!

Til toppen