– Jeg er superklar for Kolbotn!

Ørjan Burøe gleder seg til å stå på scenen i Kolben for å ta et oppgjør med sine egne (og våre) fordommer.

Han er et velkjent fjes for TV (og radio), og har mang en gang stått på scenen og underholdt oss og forundret oss. 

Ørjan Burøe har en sylskarp penn og en rapp munn. Han er aldri redd for å bryte med tradisjoner eller fordommer, og nettopp det siste gjør han i sin nye forestilling som spilles i Kolben fredag den 17. mars klokken 19.00.

PS! Saken fortsetter under bildet. Se Ørjan Burøes videohilsen til Kolben-publikumet nederst i saken! Klikk deg også opp til videovinduet i toppen av saken for å se Burøes hysterisk morsomme regndans-video! 

GLEDER SEG: Ørjan Burøe gleder seg stort til å ta showet Fordommer til Kolben-scenen.
GLEDER SEG: Ørjan Burøe gleder seg stort til å ta showet Fordommer til Kolben-scenen. Foto: Pressefoto

Krevende

Dette er Ørjan Burøe sin aller første soloforestilling. I over 18 år har han reist rundt som komiker, men det er først nå han står alene og Ørjan står helt alene. Det er både skummelt og en glede, ifølge komikeren.

– Den røde tråden er nok fordommer jeg har (og kanskje du). Forestillingen tar tak i tabubelagte temaer som sjalusi, sorg, fordommer, men også de trivielle hverdagslige ting vi kanskje ikke snakker så mye om, sier Burøe. 

Les også: Lag Kakekrigen-Julies fantastiske kake selv!

SHOWKLAR: Ørjan Burøe kommer til Kolben.
SHOWKLAR: Ørjan Burøe kommer til Kolben. Foto: Pressebilde

Ørjan er en komiker med svært mye på hjertet. Han er storproduserende, og linjene, sketsjene og stykkene kommer alltid som perler på en snor, men ikke tro at arbeidet du kommer til å se i Kolben er lett-gjort. Det å være komiker er en utfordring på mange måter. 

– Nye tekster krever faktisk hardt arbeid. lange dager på kafé med Macen, og  i tillegg skriver jeg mye på natten når sjefen, altså konen Marna og barna sover. Jeg har holdt på med dette i 20 år nå. Det er fortsatt like givende. Forskjellen fra nå og i starten er vel at det ble mye mer festing da enn nå, Nå forsøker jeg å samtidig oppleve Norge mer når jeg reiser, sier han.

Les også: MGP-Joakim fra Kolbotn: – Jeg har ståltro på låten!

Mye har forandret seg i bransjen også gjennom disse årene, men Burøe har tro på norske komikere og norsk komedie og satire. 

– Stand-up i norge er i vekst. Det har kommet mange nye god,e unge komikere som leverer bra stand up med mening, sier han. 

Gleder seg

Hans nyeste show er nok mer showpreget enn det er stand-up-preget, Burøe har tenkt å by på en morsom og sterk forestilling med tette punchlines, som gjør at du ler og ler og ler og kanskje til og med gråter en liten skvett.

Og på spørsmål om komikeren gleder seg til å komme til Kolbotn?

– For å si det sånn, vi er på husjakt der, svarer han. 

Det begynner å bli utsolgt, men de billettene som er igjen til showet, kan kjøpes via kolben.no. Det koster 320 kroner å se herligheten i kulturhuset vårt. 

Til slutt - noe som får deg i godt humør! Sjekk Burøes videohilsen til Oppegård-publikummet!

Klikk play for å se video!

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen