– Jeg har ståltro på låten og gleder meg villt!

Joakim With Steen fra Kolbotn er klar til å ta MGP med storm med låten «Grab the Moment»

Når den norske Melodi Grand Prix-finalen går av stabelen i Oslo Spektrum, står en rådyktig artist og låtskriver på scenen for å gå helt til topps, og det er det god grunn til å tro at han klarer!

Gleder seg

Joakim With Steen, opprinnelig trønder, men nå bosatt på Kolbotn gleder seg.

Han hadde aldri sett for seg at han skulle delta i Melodi Grand Prix da han startet sin karriere som lydprodusent og musiker.

FLINK: Joakim With Steen, eller JOWST som han heter på scenen, gleder seg til finalen og har stor tro på låten sin.
FLINK: Joakim With Steen, eller JOWST som han heter på scenen, gleder seg til finalen og har stor tro på låten sin. Foto: Anders Nordheim Dahl

Men nå gir han alt i MGP.sirkuset, og har planer om å gjøre som låten hans heter, «Grab The Moment», og gå hele veien til topps og så til den internasjonale finalen i Kiev i Ukraina senere i år.

– Jeg har ståltro på låten. Vi har fått veldig mange gode tilbakemeldinger underveis etter at låten ble sluppet. Inntrykket er at låten blir godt likt når den blir hørt, sier han.

Les også: Julie fra Kolbotn til semifinalen i Kakekrigen!

– Det er en veldig sterk og internasjonal låt med et godt sound med mange lag, og jeg tror at den kan få internasjonal oppmerksomhet, hvis vi kommer så langt. Låten har en god tekst og er catchy, og jeg er veldig fornøyd med den. Nå gjenstår det å se om publikum også liker den, sier artisten.

PS! Saken fortsetter under bildet! Se også videohilsen fra JOWST i vindeivinduet øverst i saken, og hør låten i sin helhet lenger ned i dette intervjuet.

GLEDER SEG: Joakim With Steen (27) (t.h.) og vokalist Aleksander Walmann (31) er klare til å ta Norge og forhåpentligvis også resten av Europa med storm!
GLEDER SEG: Joakim With Steen (27) (t.h.) og vokalist Aleksander Walmann (31) er klare til å ta Norge og forhåpentligvis også resten av Europa med storm! Foto: Anders Nordheim Dahl

Hard konkurranse

With Steen kan vente seg tøff konkurranse når han står på scenen sammen med vokalist Aleksander Walmann den 11. mars.

I årets konkurranse er det en salig blanding av låter, og både etablerte og ikke fullt så kjente artister. Felles for låtene i år er at de holder høy kvalitet, og det blir kniving om poengene, garantert! 

Les også. Husker du denne? JOWST er ikke den første lokale som har deltatt i MGP!

Oppegård Avis har også ståltro på at vår lokale artist kan gjøre det godt med låten sin.

«Grab the Moment» er en
sterk poplåt med et fengende refreng, en god produksjon  og en god tekst. Lydbildet er moderne og virkemidlene underveis er mange. 

Låten ligger også godt an på både norske og internasjonale bookmakeres tipping over låter som kan gjøre det sterkt i år!

Dermed er det bare å benke seg foran TVen, heie og ikke minst stemme når finalen går av stabelen direkte på NRK den 11. mars.

Disse skal delta i årets norske finale

Her er listen over årets artister i den norske finalen: 

  • In Fusion - «Nothing Ever Knocked Us Over»
  • Rune Rudberg Band - «Run Run Away»
  • Ella - «Mamma boy»
  • Jenny Augusta - «I Go Where You Go»
  • Elin and the Woods - «First Step in Faith/Oadjebasvuhtii»
  • Kristian Valen - «You and I»
  • JOWST - «Grab the Moment»
  • Amina Sewali - «Mesterverk»
  • Ulrikke Brandstorp  - «Places»
  • Åge Sten Nilsen og Ammunition -  «Wrecking Crew».

PS! Les stort intervju med Joakim With Steen og Aleksander Walmann i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 2. mars! I Spotify-lenken på høyre side i saken kan du høre låten i sin helhet! 

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen