Juniorene i aksjon

Den unge generasjonen med Hunters fikk besøk fra Bergen i solskinnet søndag.

Kolbotn Hunters-Åsane Seahawks 6-34: Sesongen er i gang for junior-laget til Kolbotn Hunters, vårt lokale amerikanske fotball-lag. 

Søndag den 4. september fikk laget besøk fra Åsane Seahawks, et lag som tok turen helt fra Bergen til Sofiemyr Match denne søndags ettermiddagen for å spille mot våre lokale krigere. 

KJEMPET HARDT: Kolbotn Hunters sin juniorgjeng måtte se seieren gå til fordel for sterke Åsane Seahawks.
KJEMPET HARDT: Kolbotn Hunters sin juniorgjeng måtte se seieren gå til fordel for sterke Åsane Seahawks. Foto: Anders Nordheim Dahl


Endte med tap

Dessverre gikk ikke kampen helt i hjemmelagets favør. Da kampen var ferdig, sto det 6-34 på tavlen, og bergenserne kunne reise hjem til byen mellom de syv fjell med seier i bagen.

Selv om det ikke ble seier denne gang, imponerte likevel Hunters sin yngre garde oss stort på matchbanen i solskinnet. 

Selv om vi ikke kan by på fantastiske burritos, slik du kunne spise under kampen på søndag, kan vi i hvert fall by på noen glimt fra kampen i videovinduet øverst i saken.

Klikk her for å besøke Kolbotn Hunters på Facebook

Nyheter Oljeutslipp til Tussetjern

Avdekket nye typer olje i Tussetjern – Fraråder fortsatt bading

Det er fortsatt olje i Tussetjern og det er synlig oljefilm på vannet ved strandsoner etter lekkasje av hydraulikkolje for over en måned siden. Forrige uke ble det også avdekket nye typer olje som tyder på oljeforurensning fra vakuumpumper og kompost. Les hele saken

Til toppen