ER I GANG: Det er ingen tvil om denne gjengen er klare for å ta skiene på beina! Skigruppen i OI er likevel godt i gang med treningen.
Sport
ER I GANG: Det er ingen tvil om denne gjengen er klare for å ta skiene på beina! Skigruppen i OI er likevel godt i gang med treningen. (Bilde: Privat)

– Kan ikke snøen komme snart?

Skigruppen i Oppegård IL er i gang med sesongen. Nå venter de på hvitt fra oven!

For mange er overgangen til vinteren knalltøff, men for skigruppen i Oppegård IL kan det ikke bli vinter fort nok. 

– Endelig er høstferien bak oss og sesongen i gang for hele skigruppen i Oppegård IL, er meldingen vi har fått i innboksen vår. Med påfølgende bilde, kan vi ta og føle på spenningen foran en ny sesing.

Med oppstart for nytt årskull. 2009 kullet startet opp og trener sammen med 2008 og 2007-gjengen, blir det nok en fin og aktiv gjeng i år. 

Trener uten snø

Noen lurte på hvor snøen var. Den må vi nok vente litt på, men så snart det kommer noen netter med kuldegrader så pleier skiforeningen å fikse det!.

Skugruppen bruker ventetiden godt til morsom og allsidig barmarkstrening. Det er viktig å trene ferdigheter som spenst, styrke og kondisjon så vi er forberedt når snøen kommer. Smilene satt som vanlig bredt på alle fremmøtte, så det lover godt. Barn på ski og barn som trener ute er som regel blide barn!

Lyst til å være med? Skigruppen har plass til mange flere, og trener på Østre Greverud tirsdager og torsdager fra klokken 18.00-19.15.

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen