KLARE FOR Å KRIGE: Vårsesongen har gått bra for Oppegårds A-lag, som nå er klare for å kjempe om poengene i høstsesongen.
Sport
KLARE FOR Å KRIGE: Vårsesongen har gått bra for Oppegårds A-lag, som nå er klare for å kjempe om poengene i høstsesongen. (Bilde: Privat)

Kjemper for opprykk

Høstsesongen er snart i gang, og i Oppegård-stallen samler man kreftene for å kjempe om poengene.

Det er på tide å ta frem fotballen igjen for våre A-lag. Høst-delen av sesongen rulles i gang igjen, og det er hyggelig lesestoff på tabellene for herrelagene til Oppegård IL.

Hold deg oppdatert på når guttene våre spiller i Guiden. 

Opprykkskandidater

Oppegårds A-lag kjemper for opprykk i herrenes femtedivisjon. Ambisjonen har vært klar foran denne sesongen, og det er opprykk.

– Jgg er brukbart fornøyd med åtte seire og tre tap. Vi burde unngått minst et av tapene, men vi har spilt bra fotball og har en målforskjell på 41-16 etter vårsesonge, sier Stig Vangsnes..

Laget ligger foran høstsesongen på en pen andreplass med 21 poeng, som er kun to poeng bak serieleder Gøy-Nor. I år er det bare ett lag som rykker opp fra divisjonen, så her skal det kjempes hardt.

OPTIMISTISK: Oppegård-trener Stig A. Vangsnes.
OPTIMISTISK: Oppegård-trener Stig A. Vangsnes. Foto: Privat

 
– Vi må bli mer stabile. Vi har variert litt for mye i prestasjonene. Seirene har vært store, men vi har hatt noen litt for dårlige dager i våres. Det ser bra ut for høstsesongen. Robin Hattestad er tilbake fra studier/fotball i Danmark og Stian Solheim satser for fullt på høstsesongen. Fortsatt usikkert om lagets store stjerne, Henrik Fallang, blir værende i Oslo eller begynner på studier i Trondheim. Også noe usikkerhet rundt Markus Nilssen, sier Vangsnes.

Neste hjemmekamp for Oppegård er på Østre Greverud kunstgress den 11. august klokken 20.15. Motstander er Hauketo.

Hvorvidt det blir noe opprykk, er treneren imidlertid noe mer usikker på.

– Vi blir nummer to. Det er nok konklusjonen.

Også andrelaget i syvendedivisjon ligger pent plassert på en andreplass med 23 poeng, som er fem poeng bak serieleder Hemimg 2.

Neste hjemmekamp for rekruttene er den 15. august klokken 20.15 på Østre Greverud kunstgress. Motstander i kampen er Bygdø-Monolitten 2.

Hold deg oppdatert på når guttene våre spiller i Guiden. 

Nyheter Oljeutslipp til Tussetjern

Avdekket nye typer olje i Tussetjern – Fraråder fortsatt bading

Det er fortsatt olje i Tussetjern og det er synlig oljefilm på vannet ved strandsoner etter lekkasje av hydraulikkolje for over en måned siden. Forrige uke ble det også avdekket nye typer olje som tyder på oljeforurensning fra vakuumpumper og kompost. Les hele saken

Til toppen