Kjemper mot nedrykk

Kolbotns A-lags-damer kniver om poengene og kjemper hardt for å unngå fjerdedivisjon neste år. I helgen ble det tap mot Skogstrand.

Kolbotn-Skogstrand 18-25: Det har vært tung motbakke hele veien fra seriestart og frem til nå i sesongen for Kolbotns A-lag for kvinner i håndballens tredjedivisjon.

Nå lurer nedrykks-spøkelset rundt hjørnet for damene.

PS! Se video fra helgens kamp mot Skogstrand i videovinduet øverst i saken!

Tapte i helgen

Det var poengsultne damer som kjempet på hjemmebane i Sofiemyrhallen lørdag den 4. februar.

KJEMPET HARDT: Skogstrand ble et skonummer for store for Kolbotn-damene i damenes tredjedivisjon i helgen.
KJEMPET HARDT: Skogstrand ble et skonummer for store for Kolbotn-damene i damenes tredjedivisjon i helgen. Foto: Anders Nordheim Dahl

Kolbotn-damene er selvfølgelig klar over at hvert poeng er viktig nå mot serieslutt, og damene våre var klare til å gi alt mot gjestene fra Skogstrand.

Det var dessverre de gulkledde gjestene som trakk det lengste strået, og tok de to poengene velfortjent i Sofiemyrhallen. Selv om hjemmelaget kjempet hardt, var det ingen tvil om at seieren var velfortjent.

Les også: Neglebitende spennende da Kolbotn 2-herrene møtte Bjørndal

Kjemper videre

I skrivende stund ligger Kolbotn-damene på tiende plass på tabellen, som er under streken, og dermed er faren for nedrykk dessverre tilstede. Laget har fem poeng, som er tre poeng bak HK Trøgstad 97, som ligger over dem på tablelen.

Det er seks kamper igjen i år å gjøre det på, og det blir spennende å se om Kolbotn klarer å reise kjerringa ut sesongen. Hvis ikke kan det bli lokaloppgjør i fjerdedivisjon neste år, vel å merke hvis ikke Oppegårds A-lag rykker opp fra fjerde til tredje divisjon. I så fall kan de to naboklubbene bygge plass i seriene.

Neste hjemmekamp for Kolbotn er lørdag den 4. mars klokken 16.00 mot Haslum i Sofiemyrhallen.

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen