KJEMPER PÅ: Kolbotn 2 har trolig Follos største stall med sine 27 spillere. For øyeblikket ligger de pent plassert på en tredjeplass i sjettedivisjon.
Sport
KJEMPER PÅ: Kolbotn 2 har trolig Follos største stall med sine 27 spillere. For øyeblikket ligger de pent plassert på en tredjeplass i sjettedivisjon. (Bilde: Privat)

Kjemper om poengene helt til siste kamp

Kolbotn 2 har hatt en knallsesong i år! Nå gjenstår bare noen få kamper, og de skal vinnes!

Etter opprykket i fjor, ventet nye utfordringer for Kolbotn 2 i sjettedivisjon. Sesongen har vært knall for rekruttlaget, som spiller sine hjemmematcher på Sofiemyr Match.

Trener Christian Lynne er storfornøyd med at laget ligger på tredjeplass i innspurten.

– Vi er godt fornøyd. Vi har slitt litt på hjemmebane grunnet spill på gress. Vi er et teknisk lag som liker å trille ball. Vi topper jo bortetabellen hittil i år, sier han.

Klikk her for å se Kolbotn 2 i aksjon mot Nordstrand 2.

Sosialt

Kolbotn 2 er et lag som elsker å spille fotball, men det ligger et sterkt vinnerinstinkt i laget.

– Lagets styrke er at vi har et jevnt godt lag og flere med individuelle ferdigheter som avgjør kamper. Svakheten vår er lite trening. Vi trener altfor lite og merker dette mot topplagene som har bedre kondisjon. Dette har for øvrig endret seg i løpet av sommerferien da flere på laget har byttet ut paraplydrinkene med sportsdrikk og løpetrening. En annen svakhet har vært for mye rokeringer i bakre firer grunnet studie og annet som er viktigere enn kamp. Dette er forståelig i denne aldersgruppen, sier Lynne.

VARIERENDE GRESS: Hjemmekampene til Kolbotn 2 spilles på Sofiemyr Match, som her mot Nordstrand 2.
VARIERENDE GRESS: Hjemmekampene til Kolbotn 2 spilles på Sofiemyr Match, som her mot Nordstrand 2. Foto: Anders Nordheim Dahl

Mot slutten

Det er ikke mange kampene igjen for laget. Nå skal det kjempes hardt om de siste poengene i sesongen.

– Vi har gjort om taktikken nå etter sommerferien i håp om å plukke flere poeng på hjemmebane. Vi ser at vi ikke hadde det samme laget i år som i fjor hvor den taktikken mulig var mer riktig. Prioritet én blir å få spillerne på trening så vi er godt rustet mot en tøff høstsesjon, sier Lynne.

Noe opprykk til femtedivisjon, blir det neppe, ifølge treneren.

– Det blir neppe opprykk i år, og det spørs om det blir opprykk i det hele tatt i vår avdeling. Dette kommer jo helt an på hvordan det blir i de andre divisjonen oppover i systemet. Angående neste sesong så håper vi at vi kan beholde så mange som mulig fram stammen av laget pluss forsterkninger, sier han.

– Vi startet i åttendedivisjon, og har kommet oss opp til sjettedivisjon på ikke mange år. Vi er selvfølgelig også helt avhengig av at Kolbotn prioriterer dette i forhold til å dyrke spillere fra juniorstall noe som er altfor dårlig, avslutter Lynne.

Sesongen videre

Dersom du har lyst til å se laget i aksjon, er det opptil flere anledninger. Her er kampoppsettet ut sesongen.

  • Furuset-Kolbotn 2, Furuset kunstgress oonsdag 31. august klokken 20.15.
  • Kolbotn 2-Fire Lys, Sofiemyr Match, onsdag 9. september klokken 18.30
  • Kolbotn 2-Christiania, Sofiemyr kunstgress, onsdag 15. september klokken 20.15. 
  • Vinderen-Kolbotn 2, Frogner kunstgress, onsdag 21. september klokken 20.15.
  • Kolbotn 2- Hasle-Løren 2, Sofiemyr kunstgress onsdag 28. september klokken 20.15.

Nyheter Oljeutslipp til Tussetjern

Avdekket nye typer olje i Tussetjern – Fraråder fortsatt bading

Det er fortsatt olje i Tussetjern og det er synlig oljefilm på vannet ved strandsoner etter lekkasje av hydraulikkolje for over en måned siden. Forrige uke ble det også avdekket nye typer olje som tyder på oljeforurensning fra vakuumpumper og kompost. Les hele saken

Til toppen