Kjipt tap for Kolbotn

Seiersrekken ble brutt i Sofiemyrhallen denne ettermiddagen.

Kolbotn-Vikhammer 29-38: En lang seiersrekke ble brutt på hjemmebane for A-laget til Kolbotn-herrene i andredivisjon.

STERK MOTSTAND: "Trønderbataljonen" Vikhammer overkjørte Kolbotn hjemme i Sofiemyrhallen.
STERK MOTSTAND: "Trønderbataljonen" Vikhammer overkjørte Kolbotn hjemme i Sofiemyrhallen. Foto: Anders Nordheim Dahl

Gjestene fra Trøndelag holdt føringen i første omgang, men Kolbotn innhentet VIkhammers ledelse mot slutten av omgangen.

Dessverre var det et langt sterkere Vikhammer vi så i andre omgang. Kolbotn klarte aldri å reise seg, og med mange unødvendige mål som følger av uttagning av keeper i angrep, bare økte gapet mellom lagene, og Vikhammer kunne slutt innkassere to poeng og seier. 

Nå venter bortekamp mot Oslo-Studentenes IK i Domus Athletica lørdag den 3. desember klokken 14.15, før det blir ny hjemmekamp i Sofiemyrhallen lørdag den 10. desember klokken 16.00. Motstander dda er Charlottenlund SK Håndball Elite.

Se glimt fra Vikhammer-kampen i videovinduet øverst i saken.

Nyheter Tussetjern

Gir ny badebrygge med stupebrett til kommunen

Tre private initiativtakere har i samarbeid med Langhus Velforening igangsatte et prosjekt og en vippsaksjon for å få på plass en sårt etterlengtet badebrygge med stupebrett og stige i Tussetjern. Les hele saken

Nyheter Politiet advarer

«Kyss skoen min ellers får du bank»

I vårt politidistrikt har det i det siste vært flere hendelser hvor ungdom utsetter andre ungdom for vold. Nettpatrulje i Øst politidistrikt har i dag publisert et innlegg hvor en av politibetjentene forteller om et slikt oppdrag vedkommende var på i forrige uke. Les hele saken

Til toppen