KLARE FOR SESONGEN: Kolbotn-damene, her fotografert under treningsleir i Sverige nylig, er klare for å rocke toppserien i år.  Bak fra venstre: Marianne Avstaas Sandnes, Julie Hoff Klæboe, Karina Sævik, Silje Kittilsen, Maren Hauge Johansen, Ina Gausdal og Hedda Øvestad. Foran fra venstre: Camilla Ose, Sanna Svensson, Aurora Watten Mikalsen, Ingrid Rokke Elvebakken, Tonje Pedersen og Juliette Kemppi.
Sport
KLARE FOR SESONGEN: Kolbotn-damene, her fotografert under treningsleir i Sverige nylig, er klare for å rocke toppserien i år. Bak fra venstre: Marianne Avstaas Sandnes, Julie Hoff Klæboe, Karina Sævik, Silje Kittilsen, Maren Hauge Johansen, Ina Gausdal og Hedda Øvestad. Foran fra venstre: Camilla Ose, Sanna Svensson, Aurora Watten Mikalsen, Ingrid Rokke Elvebakken, Tonje Pedersen og Juliette Kemppi. (Bilde: Thomas Østvold)

Klare for å vinne!

Klokken 17.00 braker det løs på Sofiemyr stadion! Da er det klart for årets første hjemmekamp i toppserien.

Kolbotn-jentene gleder seg til årets første Toppserie-kamp på Sofiemyr - det TV-sendte oppgjøret mot Avaldsnes.

Gullfavoritter

Avaldnes er en av årets heteste gullfavoritter, så Kolbotn slipper favorittstempelet i hjemmedebute. Men det er mulig å overraske mot kjøpelaget fra Vestlandet.

Senest i april i fjor overbeviste Kolbotn stort da de til manges overraskelse slo Avaldsnes 3-0 på Sofiemyr.

Kolbotns skadeliste er fortsatt lang, men skadesituajonen vil sannsynligvis bedres mot sommeren. Det siste tilskuddet av friske spillere, er Tone Betina Pirisi som er tilbake i trening. 

Vant første kamp

Avaldsnes vant sin første kamp mot Vålerenga.

Laget som er kjent for å hente brasilianske stjernespillere har til hensikt å kjempe om gullet i år og kommer derfor helt sikkert til å gå for tre poeng på bortebane.

Les også: Her er årets toppseriekrigere

Kampen spilles lørdag kl 17.00 på Sofiemyr stadion og vises på NRK. Ta en tur til stadion og se jentene i aksjon, kjøp deg en vaffel og kos deg med kvalitetsfotball på sitt beste!

Klikk her for å komme til NRKs direkte-TV!

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen