MERITTERT: Oppegårds J16 kliner alltid til, og vinner nærmest det meste de er med på. Dette bildet er tatt under sist Skjærgårdscup. Nå er det altså Bring som står for tur!
Sport
MERITTERT: Oppegårds J16 kliner alltid til, og vinner nærmest det meste de er med på. Dette bildet er tatt under sist Skjærgårdscup. Nå er det altså Bring som står for tur!

Klare for Bringserien!

Oppegårds J16 skal nok en gang krige mot de beste!

For noen knalljenter! Oppegård J16 er klar for den landsdekkende Bringserien for andre år på rad.

Det er de to beste i serien som er kvalifisert. Av fire serier i region øst er også tre tredjeplasser kvalifisert. Det er 48 jentelag totalt i Bring.

Har vunnet samtlige kamper

Det er litt av en merittliste jentene kan se tilbake på. Jentene har blant annet vunnet Ski Cup og Skjærgårdslekene, og de har også markert seg med blant i sluttspillet i Bring-serien i fjor, fjerdeplass i Norden Cup, seier i Karl Erik Bøhn Cup og seier i Falk Elitecup, for å nevne noe. 

Oppegård-laget har vunnet samtlige kamper med 15 mål i snitt! Son var siste motstander søndag i Greverudhallen.

– Da møtte jentene litt uvant  motstand, men klarte likevel å vinne 26-23. Da blir det ny rundtur i Norge på nyåret. Før det venter nordisk mesterskap i Gøteborg i romjulen, forteller Bodil Nysveen, som har sendt oss dette bildet!

Vi gleder oss på vegne av disse fantastisk flotte håndballjentene, som virkelig er med på å sette Oppegård på kartet!

PS! Klikk play i videovinduet! Der kan du se jentene på trening! 

Klikk play for å se video!

Nyheter Leirskole i Oppegård

Jubler for gratis leirskole

Fra 1. august 2019 er det nå blitt lovfestet at alle elever i Norge har rett til gratis leirskole. Det betyr at alle skolene, inkludert skolene i Oppegård kommune, ikke skal ha innbetalinger eller gaver til leirskole fra foreldrene allerede fra denne høsten. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

The Return of the Skolebibliotekar?

"I valgtabellen i ukens Oppegård avis viser det seg å være et tydelig flertall for bemannede skolebibliotek. Det gjør meg hoppende glad!" skriver Hans Martin Enger, bibliotekar på Oppegård bibliotek og første kandidat for Nordre Follo MDG, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen