KONSERTKLARE: Gjesteartister og prosjektbandet som skal bidra når rockeklubben feirer sine 10 år neste lørdag. F.v.: Steffen Karlsen, Rick Holmen, Leif Andresen, Elin Mikkelsen, Tom Andresen, Vidar Bilden, Elisabeth Bøvold, Espen Bjarkeid og Ståle Kverndokk.
Kultur
KONSERTKLARE: Gjesteartister og prosjektbandet som skal bidra når rockeklubben feirer sine 10 år neste lørdag. F.v.: Steffen Karlsen, Rick Holmen, Leif Andresen, Elin Mikkelsen, Tom Andresen, Vidar Bilden, Elisabeth Bøvold, Espen Bjarkeid og Ståle Kverndokk. (Bilde: Dag-Magnus Samuelsen)

Klare for jubileumsfest

Når den lokale rockeklubben Oppegaard Rock Club (ORC) fyller ti år, skal det feires med brask, bram og ikke minst med rock!

Når Oppegaard Rock Club (ORC) i neste uke skal feire seg selv,trommer de sammen til en festaften i rockens fortegn. Og de satser på kortreist musikk!

Klikk her for å besøke ORC på Facebook!

Lokale helter

GLADE GUTTER: Kølaband er klare til å gi rockefoten inspirasjon under rockeklubbens jubileum.
GLADE GUTTER: Kølaband er klare til å gi rockefoten inspirasjon under rockeklubbens jubileum. Foto: Dag-Magnus Samuelsen

Bandet med det mest lokalpatriotiske navnet i kommunen, nemlig selveste Kølaband kommer selvfølgelig.

De startet for over 40 år siden, og kommer til Sal 2 i Kolben med et repertoar fullt av gromme coverlåter av gamle helter som for eksempel Deep Purple og Mannfred Manns Earth Band. Og selvfølgelig vil de presentere mange av sine egne låter!

Oppegaard Rock Club har for anledningen laget et prosjektband, ledet av styremedlem Tom Andresen, som skal akkompagnere hele fem lokale vokalister.Foruten Tom, består bandet av Vidar Bilden, Leif Andresen og Espen Bjarkeid.

PS! Saken fortsetter under videovinduet. Her kan du se Kølaband live!

Klikk play for å se Kølaband spille live under kommunens hundreårs-fest!

Spiller også

Elisabeth Bøvold og Elin Mikkelsen har tidligere sunget mye sammen i band som Murphy’s Law og X-box. Elisabeth er fast vokalist i Jazz-Light,og har de senere årene vært gjestesolist med blant andre Follo Seniororkesters Storband. Men neste lørdag er det ikke jazz,men rock og pop som står på menyen!

Ståle Kverndokk,alias «Stålmann», hadde tidligere i år releasekonsert for sin plate «Ildfull fugl» på klubbens Backstage Rock Pub,og han kommer til å synge et par av sine egne sanger.

PS! Saken fortsetter under videoen!

Klikk her for å se Stålmann i aksjon!

Rick Holmen var med å starte rockeklubben og satt i det første styret for snart 10 år siden. Han er kjent som frontfigur fra lokale band som Rockelegionærene og Vinslöv

Steffen Karlsen er den siste av solistkvartetten. Han er noe mer hemmelighetsfull og vil ikke røpe hva han skal synge på jubileumskonserten.

– Noen overraskelser må det jo tross alt være, smiler han lurt.

PS! Saken fortsetter under videoen, hvor du kan se Rockelegionærene live!

Klikk her for å se Rockelegionærene på scenen!

Kjøp billetter nå

Dermed er det bare å bestille billetter og gjøre seg klar for fest!

Konserten går av stabelen lørdag den 5. november klokken 19.00 i Sal 2 i Kolben. Du kan kjøpe billetter til jubileumsfesten via kolben.no.

Det koster 150 kroner å være med på festen!

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Dette er helt uakseptabelt!

Kommunen og Storebukta-utbyggeren vil sette opp en port som stenger undergangen i Theodor Hansens vei for ordinær trafikk frem til høsten. Beboere i området er i harnisk. – At utbygger ikke er villig til å betale for nødvendig sikkerhet kan ikke veltes over på oss på denne måten. Nå er det på tide at kommunen stiller seg på beboernes side og stiller ordentlige krav, sier styreleder for Tangen Vel, Jan Willem Kopperud. Les hele saken

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen