BARN PÅ SKI ER GLADE BARN: Karusellrennene i regi av skigruppen i OI er alltid populære. Nå kan du også melde deg på!
Sport
BARN PÅ SKI ER GLADE BARN: Karusellrennene i regi av skigruppen i OI er alltid populære. Nå kan du også melde deg på! (Bilde: OI Skigruppen)

Klart for karusellrenn!

Påmeldingen til årets renn er i gang, og skiforholdene er knallbra!

Skigruppen i Oppegård IL inviterer i år igjen til telenorkarusellen på Greverud.

Dette er et uhøytidelig renn for alle barn og også voksne.

JA, DET ER SNØ: Det er faktisk, tro det eller ei, knallforhold på Østre Greverud, og kanonene går for fullt!
JA, DET ER SNØ: Det er faktisk, tro det eller ei, knallforhold på Østre Greverud, og kanonene går for fullt! Foto: Anders Nordheim Dahl

Vi ønsker at dette skal bli et hyggelig arrangement for hele familien. Vi har nok en vinter med litt mye grønne plener, og det yrer dessverre ikke av barn på ski rundt om i barnehager og skolegårder.

Det er vanskelig å få folk til å skjønne at det faktisk er bra skiføre i kommunen vår. Skiforeningen har gjort en kjempejobb og vi er så heldige at vi har hatt trening med ski på beina i over to måneder allerede, dette ønsker vi at alle små og store skal få ta del i.

Med grønne plener er det viktig å gi barna muligheten til å prøve seg på ski og ikke risikere en hel vinter eller to uten ski på beina. Og her er det ingen grunn til å la skiene støve ned i garasjen.

Skibarn er blide barn!

Barn på ski er blide barn! For de yngste er det selvfølgelig valgfri stilart og lov til å få følge av en voksen, og heller ingen tidtakning eller rangering for de yngste.

Ski gir barna en fin utfordring og en fantastisk glede gjennom mestringsfølelse. Ta gjerne med deg en kompis, eller hele klassen, og vi oppfordrer og utfordrer alle barn som trener andre idretter til å delta. Det hadde vært morsomt om vi hadde fått noen fotball- eller håndballag til å delta.

Meld deg på!

Rennene går i år på tirsdager 10, 17, 24 januar og 7. februar. Utdeling av startnummer ved Låven før rennstart. Premie til alle, gratis parkering, og i år også Vipps betaling i kiosken.

Og skulle du være bekymret for smøreproblemer? Det er det ingen grunn til Sykkelboden stiller med gratis smørehjelp.

Påmelding gjøres enkelt for alle 4 renn på denne lenken: Klikk her!

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen