I FJOR: Her ser du noen av de mange bryterne som var med i fjor. I år er det 250 som skal i aksjon på mattene i Sofiemyrhallen.
Sport
I FJOR: Her ser du noen av de mange bryterne som var med i fjor. I år er det 250 som skal i aksjon på mattene i Sofiemyrhallen. (Bilde: Rolf Røtnes)

Klart for Kolbotn Cup

Førstkommende helg braker det løs nok en gang med bryting på alle matter i Sofiemyrhallen!

Kolbotn IL Bryting arrangerer førstkommende helg Norges største brytestevne, med utøvere fra hele Norge, Sverige, Latvia og Litauen.

– Dette er Kolbotn-bryternes største og viktigste hjemmestevne, og i år blir cupen full av brytere og gode matcher fra både lokale og tilreisende! Så langt har vi rundt 250 deltagere, opplyser Siv Tove Ophaug i brytegruppen i Kolbotn IL.

PS! Saken fortsetter under bildet!

MYE SOM SKJER: Det er stor action og stor bryting i mange klasser i hallen denne helgen.
MYE SOM SKJER: Det er stor action og stor bryting i mange klasser i hallen denne helgen. Foto: Rolf Røtnes

Ønsker velkommen

Stevnet er fra tolv år til junior 23 år.  Turneringen er i gresk-romersk stil for menn, og i fristil for kvinner

BÅDE JENTER OG GUTTER: Også jentene er i aksjon på mattene denne helgen.
BÅDE JENTER OG GUTTER: Også jentene er i aksjon på mattene denne helgen. Foto: Rolf Røtnes

– Det blir mye flott bryting, og vi brytegruppEN ønsker velkommen til Sofiemyrhallen, sier Ophaug. 

– Årets Kolbotn Cup ønsker vi å prøve i nye rammer. Vi har flyttet stevnestart slik at brytere med lang resievei har mulighet for å komme til innveiing lørdag mellom klokken 10.00 og 12.15. Det er også innveing fredag klokken 20.00-20.30 for dem som om ønsker det, opplyser Ophaug. 

Stevnet starter for alvor med innmarsj lørdag klokken 13.30, og bryting fra klokken 14.00 til ca. klokken 19.00. Søndag starter bryterne opp klokken 09.00, og avslutter med finaler i løpet av formiddagen.

Dermed er det bare å ta turen til hallen og kikke på bryting i verdensklasse, og ikke minst heie frem våre lokale brytehelter!

STERKE UTØVERE: Kolbotn vil selvfølgelig bli representert med mange utøvere i sin egen cup.
STERKE UTØVERE: Kolbotn vil selvfølgelig bli representert med mange utøvere i sin egen cup. Foto: Rolf Røtnes

 

 

Nyheter Tussetjern

Gir ny badebrygge med stupebrett til kommunen

Tre private initiativtakere har i samarbeid med Langhus Velforening igangsatte et prosjekt og en vippsaksjon for å få på plass en sårt etterlengtet badebrygge med stupebrett og stige i Tussetjern. Les hele saken

Nyheter Politiet advarer

«Kyss skoen min ellers får du bank»

I vårt politidistrikt har det i det siste vært flere hendelser hvor ungdom utsetter andre ungdom for vold. Nettpatrulje i Øst politidistrikt har i dag publisert et innlegg hvor en av politibetjentene forteller om et slikt oppdrag vedkommende var på i forrige uke. Les hele saken

Til toppen