KLARE TIL Å LAGE MUSIKAL Sal & scene-elevene på Fløysbonn er klare for å lage musikal igjen! Her står elevene for alt av band, dans, sang og skuespill. Fra 3.-6. april er de å finne på scenen i Kolben! Øverst fra venstre: Francis Dang (14), Tone Gjelten Saastad (14), Amalie Blika (15), Bella Tryland Rognerud (med hendene over ørene (15)), Ingrid Berntsen (13), Signe Landerud (I rødt(15), Magnus Monstad (14). Nederst fra venstre: Philip Lie Petersen (16), Mathilde Hoel (15), Anaelle Emilie Feragen (15), og Sebastian Hasfjord-Lia (13).
Kultur
KLARE TIL Å LAGE MUSIKAL Sal & scene-elevene på Fløysbonn er klare for å lage musikal igjen! Her står elevene for alt av band, dans, sang og skuespill. Fra 3.-6. april er de å finne på scenen i Kolben! Øverst fra venstre: Francis Dang (14), Tone Gjelten Saastad (14), Amalie Blika (15), Bella Tryland Rognerud (med hendene over ørene (15)), Ingrid Berntsen (13), Signe Landerud (I rødt(15), Magnus Monstad (14). Nederst fra venstre: Philip Lie Petersen (16), Mathilde Hoel (15), Anaelle Emilie Feragen (15), og Sebastian Hasfjord-Lia (13). (Bilde: Peder Blümlein)

Klart for ny musikal-magi!

Fløysbonn.elevene er i gang med øvelsene foran årets Fløysbonnmusikalen!

Endelig er det klart for en ny runde med Fløysbonn-musikalen! I år forventes det at musikalen skal tas til nye høyder. Her letter revy-makerne på sløret!

Det er rett og slett bare å gle(e)de seg!

Et av årets høydepunkt

Det nærmer seg den tiden av året når 65 skoleelever og et par voksne, tar over Kolben i ti dager for å lage musikal. Siden august har fløysbonnelevene stått på for fullt og jobbet mange timer «overtid».

I et halvt år har Sal & Scene-elevene jobbet med å pugge replikker, noter og dansetrinn. Nå er det ikke lenge igjen til målet, den 28. Fløysbonnmusikalen.

GLE(E)DER SEG TIL Å LEVERE: Anaelle Emilie Feragen (15) synger låten «Hung up» av Madonna mens 9. klassingene øver på dans.
GLE(E)DER SEG TIL Å LEVERE: Anaelle Emilie Feragen (15) synger låten «Hung up» av Madonna mens 9. klassingene øver på dans. Foto: Peder Blümlein

For musikalelevene er det ikke bare valgfag på tirsdager, men også på torsdager.

Men overtiden bryr elevene seg ikke om når det er snakk om å spille i band, danse eller drive skuespill. Også Kristian Egge Jordheim fra 7. trinn er med og har musikal etter skoletid med ungdomstrinnene.

Årets musikal blir en oppfølger av fjorårets suksess, Glee Club Fløysbonn. Musikalen er basert på den prisbelønnede TV-serien Glee, der vi følger korklubben på William McKinnley High School i Ohio. Innad i korklubben er det episoder og intriger, som følges tett. Det blir ikke spart på verken drama, dans eller sang.

For en timeplan!

Hver tirsdag og torsdag fra 14.00-16.30 øves det for fullt i andreetasje på Fløysbonn skole. Hele skolen fylles av musikk når bandet spiller opp. I et ekstrarom, ved siden av skolekjøkkenet står musikklærer Sondre Dragland og instruerer bandet som spiller hitlåtene «Hung Up» av Madonna, «Love you like a love song» av Selena Gomez og flere.

I fysikkrommet er lærer Morten Jensen og et knippe skuespillere, som øver seg gjennom scenene. I rommet ved siden av mediarommet, øver noen dansere selvstendig på låter som «You can´t stop the beat» av Hairspray, og «Rehab» av Amy Winehouse i bandrommet står Sigurd Dancke og passer på at alt spilles riktig på låter som «Time of my life» fra filmen Dirty dancing, og «Gloria» av  «Them».

Mediagruppen er rundt omkring enten med et kamera og tar bilder og film eller foran PC-en og driver markedsføring.

PS! Saken fortsetter under bildet!

ALLE ER MED: Her øves det til en av musikalens store dansenumre.
ALLE ER MED: Her øves det til en av musikalens store dansenumre. Foto: Peder Blümlein

Omrokkering

Etter at 40 elever fra fjorårets tiendeklassinger begynte på videregående, måtte store deler av ensemblet endres på.

Det var ikke noe problem å endre på ensemblet etter at fjorårets tiendeklassinger dro. 8. trinn fyller på med ti stykker og 9. trinn med 20.

Etter fjorårets forestillinger endte musikalen opp med overskudd, som gikk til seks nye trådløse mikrofoner.

Bestill billetter

Billettene ligger allerede ute for salg på kolben.no, så løp og kjøp!

Fjorårets forestilling fikk høye terningkast og stående ovasjoner her i Oppegård Avis, og det er å forvente at elevene vil levere like godt i år også!

ØVER: Musikalen har blåserekke med Henrik Mengkrogen (15) på saksofon, Kristian Egge Jordheim (12) på trombone og Sverre Holm (13) på trompet.
ØVER: Musikalen har blåserekke med Henrik Mengkrogen (15) på saksofon, Kristian Egge Jordheim (12) på trombone og Sverre Holm (13) på trompet. Foto: Peder Blümlein

Nyheter Tvillingbyene Ski og Kolbotn

– Nordre Follo skal være like bra enten du bor i nord eller syd, øst eller vest

For en uke siden skrev Anne Elisabeth Henriksen (66) fra Kolbotn et innlegg om gjengrodd Kolbotn torg og velstelt Ski torg, og ba ordføreren og varaordføreren om å svare på innlegget. Her kan du lese svaret. Les hele saken

Til toppen