TOMMEL OPP FOR BESØKET: Kinosjef Lena Sunnby Kolben er klar for en ny vår etter et fantastisk kino-år i 2016!
Kultur
TOMMEL OPP FOR BESØKET: Kinosjef Lena Sunnby Kolben er klar for en ny vår etter et fantastisk kino-år i 2016! (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Knallår for lokalkinoen!

Lena snurret filmer til nye rekorder i Kolben. Nå står en spennende filmvår foran oss!

Vi elsker lokalkinoen vår, og i 2016 ble det nok et knallår for kinosjef Lena Sunnby.

Lokalkinoen går så det griner. Aldri før har så mange sett kino i Kolben kino som i 2016, og det er en spennende kinovår i vente.

– Til og med november hadde vi en økning på tolv prosent på billettsalget sammenlignet med samme periode året før. Dette er ekstra hyggelig i kulturhusets jubileumsår, sier kinosjefen fornøyd.

PS! Se trailere fra noen av vårens Kolben-filmer nederst i saken!

 

Spennende år

LITEN OG KOSELIG: Kinosjef Lena Sunnby er på første rad når det gjelder å sette opp gode filmer!
LITEN OG KOSELIG: Kinosjef Lena Sunnby er på første rad når det gjelder å sette opp gode filmer! Foto: Anders Nordheim Dahl

Akkurat som vårprogrammet for kulturhuset, er vårens kinoprogram allerede spikret, og skal vi tro Sunnby, er det mange spennende filmer på gang denne våren.

– Det er spesielt en film jeg gleder meg til, og det er «Julietta» fra Almodovar. Han er i en særklasse, og dette skal være hans beste film, så liker du drama, er dette en sikker vinner. I tilleg tror jeg at den nye versjonen av «Skjønnheten og Udyret» kommer til å bli veldig bra. Man skal heller ikke se bort fra at «50 Shades Darker» kommer til å bli en høydare. Jeg har sett den, og kan fortelle at den tar historiene her til et helt nytt nivå. For barna har vi også den nye Disney filmen Vaiana planlagt, sier hun.

Se trailere!

Her kan du se trailere fra noen av filmene som kommer på Kolben kino denne våren!

Se trailer fra Julietta
Se trailer fra Skjønnheten og Udyret
Se trailer fra 50 Shades Darker
Se trailer fra Vaiana

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen