EN HERLIG OPPLEVELSE: Sofiemyr skolekorps ga alt under konserten, og publikum fikk litt av en musikalsk opplevelse!
Kultur
EN HERLIG OPPLEVELSE: Sofiemyr skolekorps ga alt under konserten, og publikum fikk litt av en musikalsk opplevelse! (Bilde: Stefanie Rehn)

Knallkonsert!

Sofiemyr skolekorps tok oss med på en reise med sceneperle etter sceneperle!

Konserten «Korpset går til scenen» var en fantastisk reise gjennom tid og rom. Med klassikere fra film og musikal spilte Sofiemyr skolekorps seg rett inn i publikummenes hjerter.

PS! Saken fortsetter under bildet!

GA ALT: Konserten ble en magisk opplevelse for de fremmøtte.
GA ALT: Konserten ble en magisk opplevelse for de fremmøtte. Bilde: Stefanie Rehn

Krevende stykker

Stykkene som ble spilt var krevende og det ble mye øving de siste ukene. Men med høy motiverte musikanter og en profesjonell dirigent ble det et resultat som publikummet kommenterte med stor  applaus.

Under konserten kom også solister, juniorkorpset og aspiranter i rampelyset, med første toner «The Hotdog Sumphony) og dramatisering av musikken.

NYDELIG: Herlige solonummer og godt samspill gjennom hele konserten.
NYDELIG: Herlige solonummer og godt samspill gjennom hele konserten. Foto: Stefanie Rehn

Et av høydepunktene i konserten var Tobines Gilbrant opptreden med sangen «Halloween», som vant fjerdeplassen i årets MGP junior Superfinale.

Etter siste tonen var spilt smilte både hovedkorpsets dirigent Idar Torskangerpoll og juniorkorpsdirigent Kari-Andrea Johansen fornøyd og glad sammen med musikantene og publikum.

Korpset ønsker seg stadig flere musikanter som vil være på slike fine konserter!

Noen av sangene som ble spilt var James Bond Theme, Theme from Schindlers List, Symphonic Suite from Pirats of the Caribbian og Selections from Les Miserables.

SPENNENDE TEMA: Sofiemyr skolekorps leverte oss perler fra scene-verdenen i korpsform.
SPENNENDE TEMA: Sofiemyr skolekorps leverte oss perler fra scene-verdenen i korpsform. Bilde: Stefanie Rehn

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Skiftende vær skaper ujevnheter på underlaget

Bare to uker etter åpningen måtte plastisbanen på Kolbotn repareres og stenges. "Vanskelige værforhold. Vi oppfordrer til ikke å bruke banen. Skiftende vær skaper ujenvheter på underlaget", informerte kommunen mandag morgen. Les hele saken

Til toppen